Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus Nord Watch apare în imagini clare alături de specificații; Ceasul de buget se lansează în câteva zile


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus Nord Watch apare în imagini clare alături de specificații; Ceasul de buget se lansează în câteva zile</b>OnePlus a extins în mod însemnat amplitudinea brandului Nord, iar gurile rele spun că acesta va fi externalizat, după model POCO, realme şi altele de genul. Pe lângă telefoane de buget sau midrange, dar şi căşti Nord Buds, va include în curând

 

OnePlus a extins în mod însemnat amplitudinea brandului Nord, iar gurile rele spun că acesta va fi externalizat, după model POCO, realme şi altele de genul. Pe lângă telefoane de buget sau midrange, dar şi căşti Nord Buds, va include în curând şi un ceas de buget: OnePlus Nord Watch. El a primit deja scăpări şi teasere, dar azi avem detalii, randări şi şi specificaţii mai clare ca oricând.

 

Nord WATCH

 

Ceasul ar trebui să debuteze până la finalul acestei luni, iar Nord Watch e aşteptat cu un ecran AMOLED color de 1.78 inch, cu rezoluţie de 448 x 368 pixeli şi luminozitate maximă de 500 de nits. Va beneficia de peste 100 de watch face-uri, multe personalizabile. Randările cele noi îl prezintă pe negru sau albastru, iar ceasul va aduce şi senzor pentru puls, nivelul de saturaţie a oxigenului şi vom avea şi o măsurătoare pentru nivelul de stres.

 

Nord WATCH

 

Există şi pedometru, monitorizare a caloriilor arse şi a somnului, plus o zonă dedicată pentru sănătatea feminină. Sursa afirmă că OnePlus Nord Watch are curele fabricate din silicon, iar smartwatch-ul va avea datele gestionate prin aplicaţia N Health.

 

Acelaşi purtabil mai vine cu suport pentru Bluetooth 5.2, se poate conecta la terminale iOS sau Android şi oferă până la 10 zile de autonomie, cu un timp de standby de 30 de zile. 

 

OnePlus Nord Watch suportă 105 de tipuri de exerciţii sportive, iar ecranul său vine cu un refresh rate de 60 Hz. Aşteptăm acum şi preţul şi debutul cândva pe parcursul săptămânii viitoare, cu sau fără OnePlus Nord 3.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.