Jump to content

Xiaomi 12T și 12T Pro își fac apariția în randări detaliate! Primul telefon din portofoliul Xiaomi cu senzor foto de 200 MP va sosi curând


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 12T și 12T Pro își fac apariția în randări detaliate! Primul telefon din portofoliul Xiaomi cu senzor foto de 200 MP va sosi curând</b>Se pare că Xiaomi va mai lansa câteva flagship-uri până la finalul acestui an. Înainte de lansarea seriei Xiaomi 13, cu procesor Snapdragon 8 Gen 2, producătorul va anunța modelele Xiaomi 12T și 12T Pro. Informații cu privire la aceste terminale au apărut

 

Se pare că Xiaomi va mai lansa câteva flagship-uri până la finalul acestui an. Înainte de lansarea seriei Xiaomi 13, cu procesor Snapdragon 8 Gen 2, producătorul va anunța modelele Xiaomi 12T și 12T Pro. Informații cu privire la aceste terminale au apărut pe web încă de acum câteva luni, iar varianta de bază din serie a fost chiar vândută în câteva regiuni, înainte de prezentarea oficială. Azi telefoanele primesc randări cu iz oficial prin intermediul lui Evan Blass. Detalii avem mai jos.

 

După cum era de așteptat, cele două smartphone-uri urmează să adopte un design identic, doar câteva dintre specificații făcând diferența în acest caz. Ambele primesc display-uri AMOLED cu rezoluție 1.5K și refresh rate de 120Hz, protecție Corning Gorilla Glass 5 și au parte de senzori de amprentă optic, integrat sub acest panou. 

 

FdS83rXXEAMGvxZ_397x600.jpg

 

Xiaomi 12T Pro primește un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, până la 12 GB RAM LPDDR5, dar și 256 GB de stocare rapidă UFS 3.1. În câteva regiuni va fi comercializată și o variantă cu 8 GB RAM, conform zvonurilor. Acest telefon va aduce o cameră de 200 MP principală în partea din spate, urmând a fi primul smartphone din portofoliul Xiaomi cu un asemenea senzor.

 

Pe de altă parte, Xiaomi 12T, va primi procesor MediaTek Dimensity 8100 Ultra, 8 GB de memorie RAM și 128 / 256 GB de stocare UFS 3.1. În plus, el aduce un senzor foto de 108 MP principal la care se alătură un senzor de 8 MP ultrawide și unul de 2 MP (macro). 

 

FdS83rVX0AESYmv_396x600.jpg

 

Ambele aduc baterii de 5000 mAh, alimentare pe fir la 120W și vor rula Android 12 alături de noua interfață MIUI 13 aplicată peste. Telefoanele vin cu difuzoare stereo, microfoane, senzor infraroșu (IR) și port USB-C pentru alimentare. 

 

Se vehiculează că vor debuta în luna octombrie, vin pe negru sau albastru, iar prețul pentru versiunea de bază ar începe de la 650 de euro. În schimb, Xiaomi 12T Pro ar costa 850 de euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.