Jump to content

DOOGEE S96 GT este succesorul primului smartphone cu Night Vision al brandului și aduce upgrade-uri notabile


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>DOOGEE S96 GT este succesorul primului smartphone cu Night Vision al brandului și aduce upgrade-uri notabile</b>Cei de la DOOGEE ne-au obișnuit în ultimul timp cu tot soiul de telefoane robuste care aduc și camere pe măsură, nu neapărat la nivel de calitate, ci prin implementarea unui sistem Night Vision. A fost și cazul lui Dogee S96 Pro, primul telefon

 

Cei de la DOOGEE ne-au obișnuit în ultimul timp cu tot soiul de telefoane robuste care aduc și camere pe măsură, nu neapărat la nivel de calitate, ci prin implementarea unui sistem Night Vision. A fost și cazul lui Dogee S96 Pro, primul telefon al brandului cu o asemenea dotare, telefon care astăzi primește un succesor numit Doogee S96 GT. Îl descoperim pe larg în rândurile de mai jos.

 

Acest nou model reprezintă un upgrade interesant în lineup-ul Doogee, smartphone care aduce îmbunătățiri la capitole precum memorie, cipset, cameră selfie și OS. Există și actualizări vizuale, astfel că S96 GT va fi disponibil și într-o ediție limitată pe auriu. 

 

La interior se va afla procesorul MediaTek Helio G95 în locul lui G90 de pe S96 Pro, upgrade care aduce extra performanță, eficiență energetică și mai multă fluiditate în sistem. Crește și stocarea pe varianta de bază, de la 128 GB la 256 GB și avem și slot microSD pentru extinderea până la 1 TB.

 

Doogee S96 GT

 

Desigur, se păstrează și camera Night Vision, dar una îmbunătățită capabilă să captureze orice pe o rază de 15 metri. Se îmbunătățește și camera frontală, astfel că în loc de 16 mpx cât avea senzorul de pe modelul anterior, acum ne raportăm la o cameră de 32 mpx. Primim și Android 12 din fabrică, iar pe lista de dotări mai găsim un ecran de 6.22 inch cu protecție Gorilla Glass, cât și o baterie generoasă de 6320 mAh.

 

De asemenea, Doogee S96 GT are setup foto triplu în spate 48 mpx + 20 mpx 8 mpx, iar alura sa de telefon robust înseamnă că rezistă la apă și praf în regim IP68 și IP69K. Oferă certificare MIL-STD-810H, iar lansarea sa este așteptată la mijloc de lună octombrie pe AliExpress și DoogeeMall.

 

Există și un giveaway, astfel că ai șanse să câștigi unul dacă accesezi site-ul oficial pentru extra detalii. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.