Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra primește certificarea 3C și pare că va avea încărcare la doar 25W


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S23 Ultra primește certificarea 3C și pare că va avea încărcare la doar 25W</b>Se pare că flagship-urile Samsung care vor debuta în 2023 au început să primească certificări importante. Galaxy S23 Ultra, de exemplu, a apărut recent în baza de date 3C, având ca număr de model SM-S9180. Certificarea dezvăluie o surpriză ușor neplăcută

 

 

Se pare că flagship-urile Samsung care vor debuta în 2023 au început să primească certificări importante. Galaxy S23 Ultra, de exemplu, a apărut recent în baza de date 3C, având ca număr de model SM-S9180. Certificarea dezvăluie o surpriză ușor neplăcută, având în vedere că telefonul ar urma să primească suport pentru încărcare la doar 25W. Detalii avem mai jos.

 

De ce spun că e surprinzător? Ei bine, trebuie să privim în trecut ca să înțelegem. Galaxy S20 Ultra se încărca la 45W pe fir

 

Succesorul său, S21 Ultra, a primit un downgrade la acest capitol - alimentare la 25W. Ulterior, odată cu lansarea lui Galaxy S22 Ultra, Samsung a implementat din nou încărcarea la 45W pe fir. Dacă certificarea 3C este corectă, Galaxy S23 ar reveni la alimentarea de 25W, ceea ce e destul de ciudat, având în vedere că alte brand-uri au adus încărcare chiar la 150W în acest an.

 

SM-S9180_592x166.jpg

 

Odată cu lansarea lui Galaxy S22 Ultra însă, a fost realizat un test de încărcare. S-a dovedit astfel că diferența între alimentarea la 25W și cea la 45W ar fi de doar 7 minute. Acest lucru s-ar întâmpla întrucât S22 Ultra se încarcă la 45W pentru o perioadă scurtă de timp, iar apoi revine la 25W, conform GSMArena. Totodată, nu e exclus ca doar varianta din China să primească alimentare la 25W, având în vedere că telefonul a fost certificat în această regiune.

 

Vă reamintesc că Galaxy S23 Ultra ar urma să aducă un design similar cu Galaxy S22 Ultra. Totuși, camera principală ar urma să fie reprezentată de un senzor de 200 MP, iar la interior s-ar afla un procesor Snapdragon 8 Gen 2. Totuși, în câteva regiuni, printre care și România probabil, flagship-urile vor aduce un nou CPU flagship Exynos.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.