Jump to content

Formula 1 anunță 6 sesiuni de sprint începând cu sezonul 2023


Claude.
 Share

Recommended Posts

Formula 1 anunță 6 sesiuni de sprint începând cu sezonul 2023 - Poza 1

 

Reprezentanții Formulei 1 anunță 6 curse de sprint începând cu sezonul 2023. Etapele unde se vor desfășura acestea vor fi anunțate ulterior. Sesiunile de sprint au fost introduse în 2021.

 

Anul trecut au avut loc în cadrul etapelor din Marea Britanie, Italia și Brazilia și a însemnat că sesiunea de calificări a fost mutată în ziua de vineri, iar, sâmbătă, piloții au luat parte într-o cursă de 100 de kilometri în urma căreia s-a definitivat grila pentru cursa propriu zisă de duminică.  Văzând succesul de care s-au bucurat, reprezentanții Formulei 1 au decis ca, începând cu sezonul 2023, să existe 6 sesiuni de sprint. Etapele vor fi anunțate ulterior.

 

"Sunt bucuros să confirm că vor exista 6 curse de sprint începând cu sezonul 2023, construind pe succesul noului format introdus pentru prima oară în 2021," a declarat președintele F1, Stefano Domenicali.  În 2023, Formula 1 va avea un program încărcat având în vedere că vor exista 24 de etape în calendarul oficial.

 

Automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.