Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ultimul leak dinaintea lansării lui Pixel Watch ne aduce imagini proaspete cu ceasul, curele și watchface-uri


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Ultimul leak dinaintea lansării lui Pixel Watch ne aduce imagini proaspete cu ceasul, curele și watchface-uri</b>Până la marele eveniment Google de pe data de 6 octombrie ne-au mai rămas doar câteva zile de așteptare și cu toate că telefoanele trebuiau să fie în centrul atenției, nu prea se întâmplă așa pentru că Pixel 7/Pixel 7 Pro au upgrade-uri minime

 

Până la marele eveniment Google de pe data de 6 octombrie ne-au mai rămas doar câteva zile de așteptare și cu toate că telefoanele trebuiau să fie în centrul atenției, nu prea se întâmplă așa pentru că Pixel 7/Pixel 7 Pro au upgrade-uri minime care nu impresionează publicul. Privirile sunt ațintite asupra lui Pixel Watch, primul ceas inteligent semnat Google.

 

Acesta bifează un ultim leak înainte de prezentarea oficială, sub forma unor imagini proaspete care înfățișează ceasul echipat cu diferite curele. Vedem unele din silicon, altele din piele, cât și o variantă de curea tip țesătură. Pentru cei care aleg pielea ca material, există și aici două stiluri diferite. 

 

Pixel Watch

 

Mai clar le vedem în imaginea de mai sus, cu 4 culori pentru cureaua din silicon, 3 culori pentru cea tip țestăruă, 3 culori pentru stilul 1 de curea din piele și 2 culori pentru stilul 2 de curea din piele. În final vedem și o parte dintre watchface-urile ce vor fi preinstalate, toate adoptând un fundal negru menit să camufleze muchiile din jurul micuțui ecran OLED.

 

Pixel Watch va avea și integrare cu Fitbit, iar la achiziție, cumpărătorii se vor bucura de 6 luni Fitbit Premium gratuit. Ceasul este așteptat cu certificare 5ATM, procesor Exynos 9110 și preț de 360 euro în varianta de bază, cea WiFi. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.