Jump to content

Anker lansează căștile wireless Soundcore Liberty 4, cu senzor pentru determinarea ritmului cardiac inclus


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Anker lansează căștile wireless Soundcore Liberty 4, cu senzor pentru determinarea ritmului cardiac inclus</b>Înainte ca Apple să anunțe noua generație de căști AirPods Pro, se vehicula că producătorul va aduce senzori pentru determinarea ritmului cardiac pe căști. Cu toate acestea, pare că Anker este primul producător din lume care aduce un astfel de feature

 

Înainte ca Apple să anunțe noua generație de căști AirPods Pro, se vehicula că producătorul va aduce senzori pentru determinarea ritmului cardiac pe căști. Cu toate acestea, pare că Anker este primul producător din lume care aduce un astfel de feature pe o pereche de căști wireless.

 

Se numesc Anker Soundcore Liberty 4, au debutat astăzi și se laudă cu faptul că pot măsura ritmul cardiac continuu în timpul purtării. Detalii avem mai jos.

 

soundcore-liberty-4-anker_592x310.jpg

 

Căștile Anker Soundcore Liberty 4 au parte de un design „clasic”, cu tijă în partea inferioară. Totuși, la capătul acestei tije, în cazul căștii drepte, se află un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Feature-ul ar fi util în timpul activităților sportive, utilizatorii urmând a fi alertați în cazul unui ritm cardiac anormal.  În rest, Soundcore Liberty 4 aduc specificații excelente, după cum era de așteptat în cazul unei perechi de căști flagship.

 

Primim suport Spatial Audio, setări EQ ușor de personalizat, ANC și suport pentru codecurile audio AAC, LDAC și SBC. De asemenea, pot fi conectate concomitent la mai mutle dispozitive, având suport Qualcomm aptX. Cât despre autonomie, fiecare cască aduce 9 ore de playback audio, însă ajungem la doar 5 ore cu funcția Spatial Audio activă. 

 

Heart_Rate_Sensor_Product_1_0450x450.jpg

 

Carcasa livrează 28 de ore de playback și primim chiar încărcare rapidă, 15 minute de alimentare aducând 3 ore de autonomie. Avem și încărcare wireless aici, iar Anker susține că Soundcore Liberty 4 se vor încărca de la 0 la 100% în sub o oră.

 

Căștile sosesc pe alb sau negru și costă 149 de dolari. Vor fi disponibile începând din 7 octombrie în SUA, iar ulterior vor sosi și în Europa.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.