Jump to content

Motorola Moto G72 este oficial și aduce cameră de 108 megapixeli, display OLED cu rată de refresh de 120Hz


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Moto G72 este oficial și aduce cameră de 108 megapixeli, display OLED cu rată de refresh de 120Hz</b>Așa cum era programat, astăzi pe data de 3 octombrie 2022 are loc debutul lui Motorola Moto G72 - smartphone din zona mid-range care pune la bătaie lucruri interesante, de la o cameră de 108 megapixeli în spate și până la ecranul OLED

 

Așa cum era programat, astăzi pe data de 3 octombrie 2022 are loc debutul lui Motorola Moto G72 - smartphone din zona mid-range care pune la bătaie lucruri interesante, de la o cameră de 108 megapixeli în spate și până la ecranul OLED cu rată de refresh de 120Hz. Îi descoperim dotările și punctele forte mai jos.

 

Pentru început aflăm că acesta este un model 4G, deși Moto ne-a obișnuit cu multe telefoane 5G în ultima vreme. Ca design preia din elementele vizuale văzute pe Edge 30, optând pentru muchii înguste pe 3 laturi. Apare și o bărbie la bază, iar telefonul ne aduce ecran pOLED de 6.6 inch, unul FHD+ ce livrează rată de refresh de 120Hz.

 

MOTO G72

 

Are HDR10, DCI-P3, touch sampling rate de 576Hz (software) plus panou 10-bit. Avem cameră selfie bulină decupată sus, iar sub ecran se află un scanner de amprente. La interior apare procesorul octa-core MediaTek Helio G99 și avem memorie LPDDR4x RAM plus stocare uMPC.

 

Interesantă este și cameră foto triplă din spate (108 mpx wide + 8 mpx ultra-wide + 2 mpx macro), iar pentru selfie-uri avem cameră frontală de 16 mpx.

 

Moto G72 are baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W, difuzoare stereo cu Dolby Atmos și mai oferă și difuzoare stereo. Avem slot dual-SIM, NFC și Android 12 din fabrică. Telefonul costă 237 euro în varianta cu 6 GB RAM + 128 GB stocare și vine pe gri sau albastru, fiind vândut momentan în India. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.