Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jucătorii Chindiei, în culmea fericirii după succesul cu Rapid! Ce a schimbat Toni Petrea la echipă?


VuIpe
 Share

Recommended Posts

aGFzaD01MjI5OTcwMTg3NTRhZDIxZWUyMmFhMGY4MzQxYWM3YQ==.thumb.jpg

 

Jucătorii Chindiei, în culmea fericirii după succesul cu Rapid! Ce a schimbat Toni Petrea la echipă?

 

La finalul jocului cu Rapid, fotbaliștii Chindiei au tras primele concluzii și au spus ce s-a schimbat la echipă odată cu venirea lui Toni Petrea.

„Am avut determinare, am putut să alergăm. Ne-am trezit cam târziu, dar nu prea târziu. Putea să fie 5-4, important era să câştigăm. Toni Petrea a venit cu entuziasm la echipă şi asta ne-a ajutat foarte multe”, a spus Neguţ.

 

Daniel Popa a vorbit și el după meci și a explicat cum a reușit să marcheze pentru 1-0, după un duel cu fostul său coleg, Paul Iacob.

 

„Este o bucurie pentru noi. Aveam mare nevoie de aceste 3 puncte. Acum am mai avut Şi noi noroc, ţinând cont că şi lor li s-a anulat un gol, dar şi nouă. Am câştigat meritat. Pe Paul îl ştiu bine. Chiar vorbeam cu Neguţ înainte de meci şi eram încrezători că putem câştiga. De la meciul trecut s-a văzut că suntem în creştere”, a spus și Daniel Popa.

 

Efectul Toni Petrea! Înainte de victoria cu Rapid, Chindia nu mai câștigase în Liga 1 din luna mai

 

A fost primul succes al dâmbovițenilor în actualul sezon, dar și din luna mai și până în prezent. Ultima victorie a Chindiei în Liga 1 a fost pe 13 mai, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-0, în ultima rundă din play-out.

A fost al doilea rezultat pozitiv de la venirea lui Toni Petrea, după victoria din Cupa României, scor 2-1, împotriva celor de la CSA Steaua.

 

Până la sosirea fostului antrenor de la FCSB, Chindia avea șapte înfrângeri și trei egaluri în Liga 1.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.