Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Haaland poate ajunge la Real Madrid în 2024. ”Clauza eliberatoare” din contract.


VuIpe
 Share

Recommended Posts

profimedia-0727709686 (1)

 

Haaland poate ajunge la Real Madrid în 2024. ”Clauza eliberatoare” din contract

 

Erling Haaland a luat nota 10 după meciul cu United și a intrat într-o galerie selectă: e doar al 13-lea din istorie!

Fernando Sanz, fost jucător de-al Realului și fost președinte la Malaga, a dezvăluit, în cadrul programului TV, ”El Chiringuito”, că Haaland poate ajunge la ”galactici” în vara lui 2024.

 

"Informația pe care o am este că există o clauză de reziliere în contractul lui Haaland, în al doilea sezon, iar curios este că sunt condiții benefice doar pentru un singur club, nu pentru toată lumea.

Iar acest club este Real Madrid", a explicat Fernando, care este fiul lui Lorenzo Sanz, ex-presședinte la Real Madrid.

 

”Haaland are o clauză care-i permite să plece după doi ani, dar cu prioritate pentru Real Madrid. Madridul poate achita suma și îl ia pe Haaland fără să mai negocieze cu City", a subliniat și moderatorul emisiunii Josep Pedrerol.

 

Ce clauze de eliberare are Haaland la City

 

Clauzele de eliberare ale lui Haaland de la Manchester City sunt 200 de milioane de euro, în 2024 și 175 de milioane de euro, în 2025.

Când a semnat angajamentul cu ”cetățenii”, norvegianul a reușit să introducă în contract două clauze de reziliere. Este aceeași formulă pe care a utilizat-o și la Dortmund, dar și la Salzburg.

 

Erling Haaland a semnat în vară un contract valabil până în 2027 și, deși au trecut doar câteva luni de atunci și înțelegerea mai e valabilă încă cinci ani, Manchester City vrea să-l convingă pe norvegian să parafeze o nouă înțelegere, scrie Sport.es.

 

SURSA

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.