Jump to content

Prototype 2


BlacckMann
 Share

Recommended Posts

Prototype 2

 

90644824166834079064.jpg

 

Prototype 2 este sequel-ul jocului lansat in 2009 de Radical Entertainment, Prototype, titlul urmand sa fie distribuit de Activision incepand cu anul 2012. Prototype 2 se afla in dezvoltare pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC, decizia realizarii unei continuari fiind luata dupa ce primul titlu a depasit 2 milioane de unitati vandute.

 

Gamerii vor prelua rolul sergentului James Heller, personaj care se afla in urmarirea lui Alex Mercer, protagonistul primul joc. Pentru a putea sa-i faca fata, Heller ia decizia de a deveni mutant, apeland la acelasi ser care l-a transformat si pe Mercer.

 

Dupa lansarea primului titlu al seriei, Radical Entertainment nu a mai anuntat niciun proiect, ceea ce ne indica faptul ca jocul se afla in productie inca din 2009.

 

Prototype urmareste povestea lui Alex Mercer, un om cu puteri deosebite, un prototip creat in laboaratoarele secrete. Fara sa stie nimic despre el, fara sa aibe nicio amintire, Alex Mercer evadeaza din laboratorul in care a fost creat si nimereste pe strazile aglomerate din New York. Pentru a-si gasi identitatea si viata, Mercer va trebui sa se faca nevazut, preluand identitati false si incercand sa-si acopere urma prin oras. New York-ul va fi zona de joaca, un oras ce va putea fi explorat in genul jocurilor din seria GTA.

 

The Black Watch Special este forta militara din Prototype care incearca sa-l captureze sau sa-l omoare pe Alex. In urma luptelor, eroul nostru descopera ca are abilitati supraomenesti, ca a fost creat pentru lupta si ca parti ale corpului sau se pot transforma in arme sau scuturi de protectie. Eroul nostru va putea sa fure identitatea victimelor, sa preia infatisarea acestora, memoria si experienta lor, acesta fiind si modul prin care va incearca sa afle trecutul sau scopul sau.

 

Prototype ca avea si un multiplayer, un co-op online pentru doua persoane via Xbox Live sau Playstation Network.

 

Edited by k0zm1n
Link to comment
Share on other sites

Cand pronunti cuvantul "Prototipe" te candesti la un prototip ceva de genu dar jocul subliniaza drama , sangele , crimile facute in prostie au creat o poveste destul de frumoasa dar nu s-au gandit si ei la partea cu grafica pe care a ascunso fata de Prototipe I vreau sa mentionez ca m-am chinuit destul de mult la prototipe aici misiunile sunt destul de reusite ai ce sa faci eu m-am chinuit la el cam vreo 2 zile "

Edited by WhiskY
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.