Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

VIDEO: Need for Speed Unbound primește primul Gameplay Trailer


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

NFS-unbound-screenshot-1024x576.thumb.webp.e06fe330f72c98504e9e7700f3929d91.webp

 

 

Electronic Arts a publicat primul trailer realizat doar din secvențe de gameplay din viitorul joc al seriei NFS: Need for Speed Unbound. Elementele de personalizare din acest titlu vor merge până la a vă permite să vă alegeți aspectul și culoarea fumului pe care îl vor emana pneurile atunci când sunt suprasolicitate. Conform celor de la EA, aceste efecte ce aduc aminte de “desenele animate” vor putea fi dezactivate, dacă jucătorii își doresc un look mai realist.

 

 

NFS Unbound a fost dezvoltat de studioul Criterion cu ajutorul motorului grafic Frostbite, utilizat de publisher și pentru seriile FIFA sau Battlefield. Jocul va beneficia de un stil artistic cu înclinații anime, iar acțiunea va avea loc în Lake Shore City, o variantă fictivă a orașului Chicago.

 

Unbound va scoate din nou în evidență cultura curselor underground, cu întreceri atât împotriva cronometrului și a celorlalți piloți, cât și împotriva nelipsitelor forte de ordine. Jucătorii își vor putea realiza propria colecție de mașini, cele mai realiste din istoria seriei NFS, pe care le vor putea personaliza în detaliu grație opțiunilor avansate de customizare.

 

Pe coloana sonoră a jocului vom regăsi artiști hip-hop precum A$AP Rocky sau AWGE, alături de muzică originală, special compusa pentru acest joc de producătorul francez Brodinsky.

 

Need for Speed Unbound va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN pinned, unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.