Jump to content

BMW a anunțat când vor putea clienții rula jocuri casual în mașinile lor. Modelele compatibile


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

bmw-games-1024x683.thumb.webp.d2731aec50f92e4f554cea5a35684fed.webp

 

 

Posesorii unor modele de automobile BMW vor putea, începând de anul viitor, să se distreze în acestea rulând jocuri video casual. Acest lucru va fi posibil datorită unui parteneriat încheiat de grupul german cu AirConsole, serviciu de gaming în cloud din Elveția.

 

Jocurile vor putea fi rulate în mașinile echipate cu BMW Curved Display. Tehnologia este compatibilă doar cu modelele mai noi care dispun de sistemul de infotainment iDrive 8, bazat pe Operating System 8.

 

Dacă pe automobilele Tesla volanul mașinilor poate fi folosit pentru controlul jocurilor, în cazul grupului german pentru acest lucru utilizatorii vor folosi smartphone-ul.

 

Marca auto nu a oferit prea multe detalii despre proiect. BMW a anunțat că un catalog mare și divers de jocuri va fi disponibil. Pe site-ul AirConsole sunt listate peste 180 de titluri de pe platforme cunoscute – Steam, Playstation, Xbox și Switch -, dar și dezvoltate de companie „în casă”. Nu știm câte dintre acestea vor putea fi rulate pe display-urile din BMW-uri.

 

 

air-console-1536x773.thumb.jpg.3ea92ac0398977ceaa7aef2271b3b9fe.jpg

La AirConsole, controller-ele sunt smartphone-urile.

 

Marca rivală germană Mercedes-Benz oferă deja jocuri video casual pe unele modele, precum cel electric EQS. Pentru a avea acces la ele, proprietarii trebuie, însă, să cumpere Customization Package, care costă 89 de euro.

 

Este posibil ca și BMW să ofere jocurile tot contra cost. Grupul german deja taxează clienții, în unele state, cu 18 dolari/lună pentru activarea scaunelor încălzite.

 

Tot mai multe companii adoptă jocurile video în cloud. Google a anunțat recent primele Chromebook-uri de gaming, optimizate pentru a rula servicii precum Nvidia GeForce Now sau Xbox Cloud Gaming.

 

Mai mult, prima consolă video portabilă a Logitech G, modelul CLOUD Gaming Handheld, este bazată tot pe servicii de cloud gaming.

 

 

SURSA: click

Edited by KOPPEN
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.