Jump to content

Toate ferestrele de la toaletele unei școli din județul Arad au fost zidite pentru a se primi avizul ISU la centrala termică


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

caramida.jpg?fit=820%2C546&ssl=1

 

Cadrele didactice şi elevii de la o şcoală din judeţul Arad sunt nemulţumiţi după ce administraţia locală a zidit toate ferestrele de la grupurile sanitare şi nu se mai poate face aerisirea acestora. Primarul a invocat necesitatea izolării peretelui şcolii de o anexă exterioară în care se află centrala termică, în vederea obţinerii avizului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Angajaţii Şcolii Gimnaziale „Sabin Mănuilă” din Sâmbăteni au făcut sesizare la Primăria Păuliş, de care aparţine satul, cerând remedierea situaţiei, după ce ferestrele grupurilor sanitare au fost zidite în această vară.

 

„Noi când ne-am întors la şcoală în toamnă, am găsit grupurile sanitare cu ferestrele zidite din exterior. Am înţeles că s-a făcut reabilitarea centralei termice, care se află într-o anexă lipită de zidul exterior al şcolii, pe care se aflau ferestrele respective. Totuşi, e neplăcut, suntem în situaţia în care 180 de elevi şi 20 de cadre didactice nu putem folosi aceste toalete, pentru că ele nu pot fi aerisite. Nu putem ţine nici uşile deschise, pentru că ajunge mirosul pe holuri. Am făcut adrese la Primărie şi ne-au promis că vor rezolva, dar nu ştim când”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, un angajat al şcolii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.