Jump to content

Preț și disponibilitate Xiaomi Smart Band 7 Pro în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate Xiaomi Smart Band 7 Pro în România</b>Pe lângă noile telefoane Xiaomi 12T și 12T Pro, în cursul evenimentului de ieri (4-10-2022), am avut lansat în Europa și Xiaomi Smart Band 7 Pro. Acesta este un smartband evoluat, cu ecran mai mare și alură de smartwatch, dispozitiv care

 

Pe lângă noile telefoane Xiaomi 12T și 12T Pro, în cursul evenimentului de ieri (4-10-2022), am avut lansat în Europa și Xiaomi Smart Band 7 Pro. Acesta este un smartband evoluat, cu ecran mai mare și alură de smartwatch, dispozitiv care se vinde deja și la noi. Cât costă vei afla din articolul de față Preț și Disponibilitate. 

 

Band 7 Pro

 

Pentru cei care nu au avut timp să se pună la curent cu dotările oferite aici, aflați că Smart Band 7 Pro aduce ecran  AMOLED de 1.64 inch, unul dreptunghiular, cu rezoluție de 486 x 280 pixeli, densitate de 326ppi și luminozitate maximă de 500 nits, plus o funcție auto-brightness. Avem și sticlă de protecție cu strat anti-amprente.

 

Preț Disponibilitate
Amazon DE     
eMAG     
Mi Home  499.99 lei În stoc
Compari  

 

 

 

Se oferă peste 150 de watchface-uri în aplicația dedicată, iar pe partea de tracking avem pedometru, senzor de puls, SpO2 și ne este monitorizat și somnul. Sunt suportate peste 110 sporturi pentru tracking, avem și un antrenor la încheietură cât și un sistem GNSS, pentru tracking-ul rutelor fără a avea nevoie de un smartphone.

 

Primim certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, iar cu ajutorul Bluetooth 5.2 BLE ne conectăm la telefonul Android sau iOS. Autonomia livrată este de până la 12 zile în ritm normal de utilizare, iar brățara vine pe bej sau negru, cu o curea din TPU pe bej, portocaliu, albastru, verde, negru sau roz. 

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.