Jump to content

Samsung pregăteşte un inel inteligent care monitorizează semnele vitale


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung pregăteşte un inel inteligent care monitorizează semnele vitale</b>Acum că s-a terminat serialul Lord of the Rings de pe Amazon Prime, un alt tip de inel ne stârneşte interesul. De această dată e vorba despre un inel inteligent dezvoltat de către Samsung ca alternativă la purtabilele clasice

 

Acum că s-a terminat serialul Lord of the Rings de pe Amazon Prime, un alt tip de inel ne stârneşte interesul. De această dată e vorba despre un inel inteligent dezvoltat de către Samsung ca alternativă la purtabilele clasice. 

 

Zvonurile provin direct din Coreea de Sud şi indică faptul că purtabilul se va alătura seriei Galaxy. Acest Samsung Smart Ring va fi capabil să realizeze EKG-uri, să măsoare temperatura şi să controleze dispozitive Internet of Things şi smart home. Există şi un brevet pentru acest produs, unul înregistrat în octombrie 2021 la USPTO.

 

Samsung

 

Menţionează un inel din materiale premium dotat din plin cu senzori. Ce drept Samsung ne mai e datoare cu un purtabil axat pe sănătate şi fitness care tot apărea în zvonuri: o pereche de căşti Galaxy Buds cu senzor de temperatură şi puls. Revenind totuşi la inel, dacă senzorii sunt destul de avansaţi, ar putea să măsoare chiar şi tensiunea arterială. 

 

Evident se va putea conecta foarte uşor la telefoane, tablete, televizoare şi PC-uri şi va suporta control prin gesturi şi preluare de date pe smartphone în S Health. În acest moment lider de piaţă în zona inelelor inteligente este firma Oura, cu al său Oura Ring, apreciat în special pentru sleep tracking precis şi faptul că e foarte uşor, subţire şi elegant.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.