Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Garmin Epix 2 primește o ediție limitată Porsche, cu design customizat și watchface-uri exclusive


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Garmin Epix 2 primește o ediție limitată Porsche, cu design customizat și watchface-uri exclusive</b>De regulă atunci când auzeam despre lansarea unui nou smartwatch în ediție limitată Porsche Design, ne așteptam ca acesta să fie un HUAWEI. Nu este o regulă se pare, pentru că astăzi asistăm la debutul lui Porsche x Garmin Epix 2

 

De regulă atunci când auzeam despre lansarea unui nou smartwatch în ediție limitată Porsche Design, ne așteptam ca acesta să fie un HUAWEI. Nu este o regulă se pare, pentru că astăzi asistăm la debutul lui Porsche x Garmin Epix 2 - un ceas inteligent proaspăt anunțat și pe care îl descoperim împreună în rândurile de mai jos. 

 

Ceasul are aceleași dotări hardware precum cele găsite pe Epix 2, dar desigur că apar diferențe la nivel estetic. Smartwatch-ul este inspirat de brandul cu renume din segmentul auto și avem astfel schema de culori argintiu-roșu-negru aplicată aici, plus o curea de 22mm pe care stă imprimat logo-ul Porsche. 

 

Garmin x Porsche

 

Avem branding Porsche și pe butonul start/stop și pe carcasa metalică. Cei care vor cumpăra acest smartwatch au posibilitatea de a-l customiza cu diferite logo-uri Porsche la alegere și design-uri custom care vor fi aplicate sub formă de watchface. 

 

Primim aici ecran AMOLED de 1.3 inch cu protecție din sticlă de safir, un panou tactil, iar în funcție de preferințe, utilizatorii se pot utiliz adoar de butoane pentru control. Avem certificare 10ATM, autonomie de până la 16 zile cu o singură alimentare și monitorizare SpO2, GPS, plăți NFC cu Garmin Pay.

 

Prețul este de 1250 de dolari. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.