Jump to content

Noile căști wireless LinkBuds S "Earth Blue" de la Sony sunt realizate din bidoane de apă reciclate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Noile căști wireless LinkBuds S "Earth Blue" de la Sony sunt realizate din bidoane de apă reciclate</b>În ultimii ani companiile tech au început să vină cu tot soiul de inițiative ce implică reciclarea, de la ambalaje eco prietenoase cu mediul și până la reducerea dimensiunilor pachetelor în care sunt livrate produsele, astfel că se reduce

 

În ultimii ani companiile tech au început să vină cu tot soiul de inițiative ce implică reciclarea, de la ambalaje eco prietenoase cu mediul și până la reducerea dimensiunilor pachetelor în care sunt livrate produsele, astfel că se reduce și consumul de combustibil. Și Sony are la activ asemenea inițiative, iar astăzi descoperim ceva nou de la ei.

 

Așa cum spune și titlul postării de față, compania japoneză tocmai ce a anunțat lansarea căștilor LinkBuds S pe nuanța "Earth Blue". Vă reamintesc faptul că LinkBuds S au primit recenzie de la noi în această vară, fiind cele mai comode căști wireless in-ear Sony care puneau la bătaie un sistem ANC smart și LDAC. 

 

LinkBuds S

 

Revenind la varianta Earth Blue, numele nu reprezintă doar o schimbare de culoare ci o schimbare de materiale. Noile căști folosesc un material care are la bază rășină reciclată, obținută din plasticul bidoanelor folosite pentru dozatoarele de apă. De asemenea, 2 dolari din prețul de vânzare al fiecărei perechi LinkBuds S vor fi donați pentru activități de conservare a mediului acvatic. 

 

Materialul de față af ost dezvoltat de la zero și trebuie spus că la fel ca restul modelelor din seria LinkBuds, nici un ambalaj al căștilor nu conține plastic, acestea fiind realizate din materiale reciclate din piese de automobile. Căștile primesc și conexiune Multipoint Bluetooth, ulterior disponibilă și pe WF-1000XM4 printr-un update software. 

 

LinkBuds S Earth Blue vor sosi luna viitoare în Europa la prețul de 899 lei. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.