Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Anamaria Prodan se aliază cu Şoşoacă


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

?mmid=338475682a1a8a6358

 

 

Numită recent la șefia organizației de femei a partidului Alianța Pentru Patrie, formațiune condusă de Codrin Ștefănescu, Anamaria Prodan se aliază cu Diana Șoșoacă.

 

"Surprize, surprize… Câtă putere și demnitate există aici?", a scris Anamaria Prodan pe Instagram, publicând o poză alături de Diana Șoșoacă, semn că senatoarea se va asocia și ea proiectului condus de Codrin Ștefănescu.

 

Ana Maria Prodan, proaspăt intrată în politică, a declarat că ar accepta să fie propunerea partidului Alianța pentru Patrie pentru alegerile prezidențiale. „Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a transmis Anamaria Prodan, conform mediaflux.

 

 

SURSĂ: ziare.com.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.