Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Şoşoacă şi Severin au sărbătorit Ziua Unităţii Naționale a Rusiei


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

diana-sosoaca-ambasada-rusiei-640x400.jp

 

 

 

Fosta senatoare AUR Diana Șoșoacă și fostul politician PSD Adrian Severin, condamnat definitiv în 2016 pentru fapte de corupție, au sărbătorit, joi, Ziua Unității Naționele a Rusiei, la ambasada de la București. Cei doi apar în fotografiile publicate de Ambasada Rusiei pe Facebook.

 

În spiritul diplomatic, prezența persoanelor la un astfel de eveniment denotă faptul că persoanele respective împărtășesc opinii, valori sau credințe cu gazda.

 

Conform paginii de Facebook citate, ambasadorul rus Valery Kuzmin a vorbit despre ”politica agresivă de extindere a NATO spre est”, dar și despre cum statul rus a reușit ”să mențină suveranitatea și independența în ciuda atacurilor ostile ale colonialiștilor și să respingă cu succes diferitele tipuri de invazii străine”.

 

Kuzmin a vorbit de față cu invitații săi despre ”operațiunea militară din Ucraina” și despre cum Rusia este ”nevoită să reziste nu numai forțelor renaște ale neonazismului ucrainean, ci și încercărilor Statelor Unite și ale vasalilor săi din NATO”:

 

”Și astăzi, a declarat diplomatul, aceste tradiții s-au manifestat în mod clar în timpul operațiuni militare speciale în Ucraina, în care Rusia este nevoită să reziste nu numai forțelor renaște ale neonazismului ucrainean, ci și încercărilor Statelor Unite și ale vasalilor săi din NATO de a-și păstra prin orice mijloace hegemonia mondială, care este iremediabil un lucru al trecutului”, se arată în mesajul ambasadei de pe Facebook.

 

Diana Șoșoacă a fost autoarea mai multor episoade de natură pro-rusă, cea mai stridentă fiind în 31 martie, la o lună de la invazia Rusiei în Ucraina. O delegație formată din parlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă, Mihai Lasca, Francisc Tobă (toți trei ex-AUR) și Dumitru Coarnă (PSD) s-a întâlnit la 31 martie, în urma unei cereri depuse în acest sens, cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, potrivit unui comunicat al lui Șoșoacă.

 

Cei patru parlamentari au prezentat o propunere privind o așa-numită ”poziție de neutralitate” a României în războiul declanșat de Rusia în urma invadării Ucrainei.

 

Diana Șoșoacă, Mihai Lasca și Francisc Tobă au intrat în Parlament pe listele AUR, dar acum activează ca independenți. Șoșoacă s-a remarcat prin acțiunile violente la adresa personalului sanitar dintr-un cabinet de vaccinare, dar și prin propagandda constantă pro-Rusia și anti-occidentală.

 

 

SURSĂ: g4media.ro.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.