Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rachetele ruseşti au lovit Polonia şi au ucis 2 persoane


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

An explosion occurred on the territory of Poland during a missile attack on  Ukraine - Militarnyi

 

 

Atacurile nebuneşti lansate de ruşi (peste 100 de rachete au fost zburat din lansatoarele Kremlinului, susţin ucrainenii) au produs victime colaterale.

 

Un atac masiv cu rachete al Rusiei asupra reţelei electrice ucrainene a făcut ca războiul să se extindă marţi în ţările vecine, lovind Polonia, membră NATO, şi tăind electricitatea în mare parte din Republica Moldova.

 

A fost cel mai mare atac cu rachete al Rusiei de până acum, iar unele dintre rachete au ajuns în Polonia, unde două persoane au fost ucise, potrivit unui oficial american. A fost pentru prima dată în timpul războiului când armele ruseşti au căzut pe teritoriul unei ţări NATO.

 

Purtătorul de cuvânt al guvernului polonez, Piotr Mueller, nu a confirmat imediat informaţia unui oficial de rang înalt din cadrul serviciilor de informaţii americane, care a vorbit sub rezerva anonimatului din cauza naturii sensibile a situaţiei.

 

Rachete ruseşti au căzut în Polonia, la aproximativ 15 mile de graniţa cu Ucraina.

 

Oficialii polonezi au organizat o reuniune de urgenţă.

 

Presa poloneză a relatat că două persoane au murit marţi după-amiază după ce un proiectil a lovit un sat polonez aflat în apropiere de graniţa cu Ucraina.

 

Republica Moldova a fost de asemenea afectată. Aceasta a raportat întreruperi masive de energie electrică după ce loviturile au scos din funcţiune o linie electrică cheie care alimentează ţara vecină, a declarat un oficial.

 

Zelenski a declarat că Rusia a tras cel puţin 85 de rachete, majoritatea vizând instalaţiile energetice ale ţării, şi a lăsat multe oraşe fără curent electric.

 

 

SURSĂ: Mediafax.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.