Jump to content

Daniel Ghiţă cere ca Marian Ceauşescu să fie internat cu forţa la psihiatrie


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

?mmid=0add956837fb88143b

 

 

Deputatul PSD Daniel Ghiță a lansat un atac la adresa protestatarului Marian Ceaușescu, implicat recent într-un scandal lăsat cu bătaie cu Dumitru Dragomir. Social-democratul susține că Ceaușescu ar trebui internat „cu forța” la psihiatrie și susține că clasa politică ar fi hărțuită de o „grupare rezist”.

 

Reacția lui Daniel Ghiță vine după ce Dumitru Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu s-au luat la bătaie marți, 8 noiembrie. Incidentul a avut loc după ce fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal a ieșit de la o emisiune tv. Protestatarul l-a așteptat pe Dragomir cu un steag al Partidului Comunist Român și i-ar fi cerut în mod ironic un autograf pe el, adresându-i și cuvinte grele.

 

Deputatul PSD Daniel Ghiță sare în apărarea fostului președinte LPF și îl cataloghează pe protestatar drept o „trompetă rezist” care „a hărțuit toată clasa politică”.

 

„Trompeta Rezist Marian Tivilic M, care a hărțuit toată clasa politică, a comis multe fapte penale, fără sa fie deranjat!??? Nici un dosar penal? Autoritățile de ce nu reacționează? ”, a afirmat Ghiță.

 

Deputatul PSD susține apoi că „toată clasa politică” ar fi hărțuită de către o „grupare politică rezist” și a cerut internarea cu forța la psihiatria a lui Marian Ceaușescu.

 

„Nu este prima data când o persoană publică, ex Mitică Dragomir este hărțuit, înjurat, insultat de aceasta trompetă rezist. Toată clasă politică este hărțuită, de o grupare politică rezist, prin acest individ.

 

In viitor când sunteți hărțuit: sunați la Poliție, si depuneți plângere penală pentru hărțuire! Faceți cerere ca persoana să fie dusă la un spitalul de psihiatrie!

 

Pe cale penală și civilă cereți evaluarea psihiatrică la INML, pe care o atașați la dosarul penal, să știm daca acest om are nevoie de ajutor psihiatric si ar trebui obligat să urmeze un tratament!”, a mai afirmat Ghiță.

 

 

SURSĂ: ziare.com.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.