Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

5 motive pentru care n-ar trebui să ratezi AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – GI!


TANK
 Share

Recommended Posts

AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – GI

 

03_FB-Event-Page-Cover_Targu-Mures.webp.7a93e03b2ac075205e2787bdedadc47c.webp

 

va avea loc pe 26 noiembrie 2022, în Sala Polivalentă din Târgu Mureș! Termenul limită de înscriere este 21 noiembrie 2022, așadar, toți pasionații de BJJ din România ar trebui să se grăbească și să nu rateze acest eveniment internațional unic.

 

Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro™ (AJP) este o organizație sportivă profesională de Jiu-Jitsu, născută din dorința de a revoluționa lumea competițiilor de Jiu-Jitsu Brazilian. Cu peste 150 de evenimente pe toate cele șase continente în fiecare sezon, AJP își propune să ridice sportul acesta la niveluri de excelență și profesionalism nemaiîntâlnite până acum.

 

AJP este evoluția firească a unei mișcări care a început în 2009, odată cu înființarea primului Campionat Mondial de Jiu-Jitsu Profesional din Abu Dhabi. Noul eveniment a luat naștere cu două obiective principale: să ducă Jiu-Jitsu Brazilian către profesionalism și să facă din Abu Dhabi capitală mondială a sportului. Treisprezece ani mai târziu, este clar că ambele obiective au fost atinse cu brio.

5. Este cel mai prestigios eveniment internațional de BJJ cu GI care are loc în România!

 

Deși există și alte evenimente de înalt calibru la noi în țară, AJP International Tour – GI este pe departe cea mai frumoasă și spectaculoasă competiție care se va desfășura în România pentru practicanții de BJJ.

 

4. Ai ocazia să-ți testezi nivelul în BJJ alături de competitori de peste tot din lume

 

Având în vedere că acest eveniment face parte din circuitul internațional AJP Tour, premiile vor fi mai mari, iar competitorii vor primi 600 de puncte în cadrul clasamentului anual AJP Rankings. 

 

Acest lucru îi va motiva pe sportivi din toate colțurile lumii să își dorească să participe la un eveniment recunoscut pe plan internațional care le va aduce multe puncte în clasamentul general.

 

Astfel, tu vei avea ocazia să-ți testezi nivelul competițional alături de sportivi din alte țări și vei fi expus la noi stiluri de luptă, alături de adversari diverși. 

AJP-TOUR-TARGU-MURES-INTERNATIONAL-JIU-JITSU-CHAMPIONSHIP-2022-GI-1-1.thumb.webp.09d57b082fa63df3d973bf51e6522729.webp

 

3. La Târgu Mureș se ajunge foarte ușor, cam de peste tot din țară (și din afară)

 

Ai aeroport la Târgu Mureș, care te ajută atât pe plan intern, cât și pe plan extern, fiind foarte bine conectat cu aeroportul internațional din Budapesta.


Ai autostrada de la Cluj-Napoca la Târgu Mureș și ajungi în mai puțîn de 2 ore. Iar la Cluj, poți ajunge cu avionul cam de oriunde (+/- 1 escală).


De la Brașov ajungi în aproximativ 3 ore, ce nu e chiar atât de mult, mai ales dacă vrei să te bucuri de peisaj.


De la Sibiu ajungi în aproximativ 2 ore și aici iarăși ai un aeroport. 

 

2. Eșți la o aruncătură de băț de Sighișoara, orașul lui Dracula!

 

Chiar dacă ai văzut deja Castelul Bran, s-ar putea să vrei să vezi și locul de unde este de fapt Vlad Țepeș și tatăl său, Vlad Dracul.

În Sighișoara, una dintre cele mai frumoase cetăți medievale încă locuite din Europa, vei avea ocazia să vizitezi casa în care s-a născut Vlad Țepeș, că să-ți faci o idee de unde a plecat toată legenda.

 

1. Partiparea la o competiție internațională la tine în țară este mult mai avantajoasă din mai multe motive.

 

De regulă, costurile de participare la o competiție internațională sunt mult mai mari, dacă iei în calcul biletele de avion pe care trebuie să le plătești, cazarea, mâncarea și timpul pierdut pe drum.

 

Desigur, orice competiție în afară are farmecul ei, dar o competiție internațională la tine acasă vine cu mai multe avantaje decât dezavantaje.

 

11_Register-Now_Targu-Mures-02.thumb.webp.fee14fed0a456cbbe027f6ed7b787fdc.webp

 

Costuri mai mici de înscriere, de transport și de cazare, iar medaliile pe care le poți câștiga sunt la fel de strălucitoare. Plus că aici vei găsi și prețuri reduse la cazările din Târgu Mureș, exclusiv pentru participanții la competiție!

 

Înscrie-te acum la AJP Tour Târgu Mureș International Jiu-Jitsu Championship 2022 – GI și bucură-te de tot ce-i mai frumos la o competiție internațională, chiar la tine în țară!

 

SURSA

 

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.