Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Crina Pintea a izbucnit în lacrimi: "După ieri, ce mai putem face? Totul se întâmplă în spate. Sunt aproape de retragere"


TANK
 Share

Recommended Posts

 

Crina Pintea a izbucnit în lacrimi după România - Germania

 

crina-pintea-a-izbucnit-in-lacrimi-dupa-ieri-ce-mai-putem-face-totul-se-intampla-in-spate-sunt-aproape_size6.thumb.jpg.496fa46b91569216ff516ed066d4425b.jpg

 

După prima rundă din grupa principală, tricolorele pregătite de Florentin Pera sperau chiar la calificarea în semifinale, însă eșecul de marți, împotriva Muntenegrului (34-35), le-au scos din cârți pe românce, care au criticat vehement mai multe decizii ale arbitrilor din Austria.

 

 

 

 

După meciul cu Germania (28-32), în care a marcat două goluri, Crina Pintea s-a arătat foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat în precedentul joc, cel cu Muntenegru, și a anunțat că este foarte aproape de retragerea de la națională. Pivotul României spune că nu mai are speranță, având în vedere că "totul se întâmplă pe la spate".

 

De asemenea, imediat după meci, Crina Pintea a fost surprinsă pe bancă, unde a izbucnit în lacrimi.

 

"Pentru mine au trecut anii și de fiecare dată s-a întâmplat așa. Nu am mers la Jocurile Olimpice din cauza unor jocuri de culise. E foarte frustrant. Nu mai e vorba despre handbal. Ce rost are să te mai pregătești?

 

 

Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt foarte frustrată și foarte dezamăgită. Atâția ani am venit la națională cu un mare vis și nu l-am putut realiza. Sunt tot mai aproape de retragerea de la națională. Simt că nu mai putere și speranță.

 

Parcă totul e împotriva noastră. După ieri, ce mai putem face? Noi mereu am spus-o, dar e ca și cum am vorbi cu pereții", a spus Crina Pintea.

 

 

România - Germania 28-32 (14-16)

 

Elevele lui Florentin Pera au intrat în meci sub efectul dezamăgirii din partida cu Muntenegru, de marți seara, când au fost "măcelărite" de arbitrele din Austria.

 

Cu Germania mai rămânea miza unei calificări în finala pentru locurile 5-6, cu semnificație în ecuația calificării spre JO, însă pe teren tricolorele n-au mai găsit soluțiile optime din înfruntarea cu Muntenegru. A ieșit la rampă Sorina Grozav, prin câteva acțiuni imprevizibile, în mare viteză, dar și Daciana Hosu. Grozav a jucat pe toate posturile de la linia de 9 metri și a arătat că naționala se poate baza pe ea. 

 

Principalele marcatoare ale României au fost Neagu 7 goluri, Grozav 6, Pristăviţa 4, Badea 4. Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 300 în minutul 41.14 al partidei, iar performanţa sa este cu atât mai importantă pentru statisticile CE, cu cât 300 de goluri nu au fost atinse nici în handbalul masculin.

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.