Jump to content

„Solidă și drăguță!” Imaginea prin care Andreea Prisăcariu și-a făcut autoelogiul pe rețelele de socializare


TANK
 Share

Recommended Posts

Andreea Prisăcariu a participat fără succes în această săptămână la turneul ITF W80 de la Madrid, unde a fost eliminată în primul tur.

 

zsolida-si-draguta-imaginea-prin-care-andreea-prisacariu-si-a-facut-autoelogiul-pe-retelele-de-socializare_25_size6.thumb.jpg.fa22b563ebd5f64ec9bdfb7a9b010c1a.jpg

 

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 407 WTA) nu a avut o campanie reușită în competiția ITF W80 de la Madrid, unde a sfârșit învinsă de Marina Bassols (159 WTA), scor 6-1, 6-1, în runda inaugurală a întrecerii. 

 

„Solidă și drăguță”, a fost descrierea pe care sportiva din Iași a atașat-o unei imagini care a surprins-o în timpul competiției din capitala Spaniei. 

 

Andreea Prisăcariu, eliminată 6-1, 6-1, în primul tur al competiției ITF W80 de la Madrid

 

„Ești perfectă așa cum ești!”, a fost o replică lăsată în comentarii pentru Andreea Prisăcariu, care nu s-a ferit din a-și etala încă o dată multitudinea de tatuaje imprimate pe corp. 

 

În 2022, Andreea Prisăcariu a debutat în echipa națională a României de Cupa Billie Jean King, în barajul cu Polonia. Prisăcariu a fost învinsă de liderul WTA, Iga Swiatek, scor 6-0, 6-0

 

zsolida-si-draguta-imaginea-prin-care-andreea-prisacariu-si-a-facut-autoelogiul-pe-retelele-de-socializare.thumb.jpg.fcba2f858ed72832da64e25569abbafd.jpg

 

SURSA

Edited by TANK
Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.