Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din! S-au strâns deja aproape 4.000 de semnături


TANK
 Share

Recommended Posts

România a încheiat pe locul 12 la Campionatul European de handbal feminin, iar jucătoarele și mai mulți specialiști au considerat că tricolorele au fost dezavantaje clar de arbitraj, în special la partida cu Muntenegru (34-35).

 

petitie-pentru-demisia-presedintelui-frh-constantin-din-s-au-strans-deja-aproape-4-000-de-semnaturi_size6.thumb.jpg.24b39436b5dcd3678c57700f8334c588.jpg

 

Totuși, Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a avut o opinie total diferită, exprimată la emisiunea Ora Exactă în Sport, de joi. El a explicat că "nu a fost hoție", ci doar greșeli foarte multe de ambele părți. Mai mult, Din, fost arbitru, a spus că a revăzut meciul, iar mai multe greșeli au fost în favoarea României, nu a Muntenegrului.

 

Petiție pentru demisia președintelui FRH, Constantin Din

 

După declarațiile făcute de Constantin Din, Handbal Feminin, o comunitate a iubitorilor de handbal din România, a lansat o petiție prin care solicită demisia președintele Federației Române de Handbal. În aproximativ nouă ore, petiția a strâns aproape 4.000 de semnături.

 

"Solicităm public demisia președintelui FRH (Federația Română de handbal), în urma declarațiilor făcute joi, 17 noiembrie

 

Sportul trebuie să rămână un sport curat, transparent și integru, în care domină fair-play-ul.

 

Considerăm aceste declarații ca fiind scandaloase și jignitoare la adresa fetelor din echipa de handbal feminin a României, care au avut parte de un arbitraj total potrivnic în partida decisivă cu Muntenegru", au transmis inițiatorii proiectului.

 

Au băgat pumnul în gură fetelor. Și acum au tupeul să declare că, de fapt, nu știm noi, ne-au avantajat arbitrii cu Muntenegru! E de noaptea minții. Nu se poate așa ceva.

 

Podgorica organizează meciurile din grupa D ale Campionatului European.

 

Politicianul muntenegrean Predrag Bošković este vicepreședintele Federației Europene de handbal de câțiva ani buni și e văzut drept un om cu influență acolo. EHF, cu sediul la Viena, trimite două arbitre austriece să arbitreze acest meci și să ajute țara vicepreședintelui. Arbitrele fac meciul praf cu multe greșeli, și pentru noi uneori, dar majoritatea pro-Muntenegru, cu o gafă imensă în ultimul minut, nemaivăzută la acest nivel! Muntenegru câștigă cu 35-34 și merge în semifinale. Nu, nu sunt teorii ale conspirației. E purul adevăr. Ca handbalul să rămână un sport credibil, EHF trebuie să ia măsuri! Așteptăm o suspendare drastică pentru arbitrele VRANES Ana (AUT) / WENNINGER Marlis (AUT)".

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.