Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema samp pls help


DanyZew
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

Problema este foarte simplă pentru că am întâmpinat-o și eu :)) și anume este de la GTA-ul de pe wiki b-zone, la unii cand vor să îl folosească așa le spune cand vor să se conecteze pe servere fără parola, n-aș putea să îți spun de ce. Soluția e evidentă, trebuie să descarci alt client de samp din altă sursă. N-as putea să îți recomand eu una deoarece nu are legătură cu comunitatea și este interzis, însă poți da un search pe google și cu siguranță vei găsi o altă variantă de GTA clean.

Link to comment
Share on other sites

Ti as spune de unde sa descarci un alt gta clear dar nu am voie, nu cred ca fix de la gta este problema dar poti incerca sa descarci altul daca nu incearca sa nu fie cumva problema de la cv driver de la tine de la net, poti reveni cu un raspuns daca schimbarea la gta te a ajutat, daca nu poti incerca si sa stergi gta user file poate rezolva multe probleme desi daca ai spus ca ti ai bagat windows nou e aproape deloc rezolvabila.

Link to comment
Share on other sites

  • Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.