Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Poco C50 are dezvăluite noi detalii, urmând a debuta până la final de lună noiembrie


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Poco C50 are dezvăluite noi detalii, urmând a debuta până la final de lună noiembrie</b>Nu doar Samsung pregătește noi telefoane de buget, ci și Xiaomi care până la final de lună noiembrie va aduce pe piață modelul POCO C50. Acesta vine la scurt timp de la predecesorul C40, anunțat în iunie, iar din câte aflăm

 

Nu doar Samsung pregătește noi telefoane de buget, ci și Xiaomi care până la final de lună noiembrie va aduce pe piață modelul POCO C50. Acesta vine la scurt timp de la predecesorul C40, anunțat în iunie, iar din câte aflăm, va fi un telefon accesibil cu multe de oferit.

 

Deși nu există dotări oficiale dezvăluite, compania Poco a menționat într-o notă de presă faptul că acesta va da un șoc pieței telefoanelor de buget. Ni se promite un pachet echilibrat hardware și un telefon care va livra o performanță superioară la nivel de cameră, deși par cuvinte cam mari spuse de Poco în cazul de față, ținând cont de alura device-ului.

 

POCO C50 va oferi și o experiență multimedia imersivă iar prin asta mă gândesc la difuzoare stereo și un ecran mare, cu refresh rate superior. De asemenea, există și promisiunea unei autonomii prelungite și a unui design arătos. POCO C40 a venit cu ecran HD de 6.7 inch, procesor JLQ JR510, 3/4 GB RAM și baterie de 6000 mAh.

 

Mi-ar plăcea să văd upgrade la rezoluție FHD+, un procesor mai cunoscut la bord și difuzoare stereo după cum spuneam mai sus. Rămâne de văzut câte dintre aceste dorințe se vor îndeplini! 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.