Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un smartphone misterios Motorola apare în baza de date TENAA; După specificații, pare a fi un model de buget din seria E sau G


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Un smartphone misterios Motorola apare în baza de date TENAA; După specificații, pare a fi un model de buget din seria E sau G</b>Motorola a lansat multe smartphone-uri în acest an. Totuși, iată că încă se află în pregătire noi modele care ar putea sosi curând. Un model încă neanunțat și misterios și-a făcut apariția recent în baza de date TENAA. De asemenea, el a primit

 

Motorola a lansat multe smartphone-uri în acest an. Totuși, iată că încă se află în pregătire noi modele care ar putea sosi curând. Un terminal încă neanunțat și misterios și-a făcut apariția recent în baza de date TENAA. De asemenea, el a primit și certificarea 3C, astfel că avem detalii despre specificațiile sale. Conform hardware-ului, pare că vorbim despre un model de buget, care ar putea debuta sub seria E sau G. Detalii avem mai jos.

 

image-64_592x357.jpg

 

Telefonul are numărul de model XT2335-3 și ar aduce un display LCD de 6.5 inch în diagonală, cu rezoluție de 720 x 1600 pixeli (HD+). De asemenea, aflăm că la interiorul său se află un procesor octa-core tactat la 2.2GHz, 5G. Totodată, el va sosi în configurații ce implică 4 GB, 6 GB, 8 GB sau chiar 12 GB de memorie RAM și 64 GB, 128 GB, 256 GB sau 512 GB de stocare. 

 

image-65-1024x183_592x106.jpg

 

Bateria telefonului are 5000 mAh și mai aflăm că el măsoară 162.7 x 74.6 x 8.1 mm și cântărește 183 de grame. În spate s-ar afla un sistem dual de cameră ce implică un senzor de 50 MP principal și unul de 2 MP, iar în față o cameră selfie de 8 MP. 

 

Conform specificațiilor, pare că vorbim despre un model low-cost și tind să cred că va debuta sub seria Moto E în următoarele săptămâni.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.