Jump to content

realme GT Neo 3 150W: Design inspirat de bolizi auto, tribut pentru seria GT principală


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT Neo 3 150W: Design inspirat de bolizi auto, tribut pentru seria GT principală</b>realme GT Neo 3 150W călca pe urmele lui realme GT 5G, cu inspiraţia din lumea bolizilor auto. "Dungă de curse" din spate e cel mai clar indicator al acestui lucru. Telefonul este disponibil pe negru, alb şi ceea ce ar fi pe hârtie albastru, dar

 

realme GT Neo 3 150W calcă pe urmele lui realme GT 5G, cu inspiraţia din lumea bolizilor auto. "Dungă de curse" din spate e cel mai clar indicator al acestui lucru. Telefonul este disponibil pe negru, alb şi ceea ce ar fi pe hârtie albastru, dar e de fapt un soi de mov mai fistichiu.

 

 

Există şi o ediţie Naruto pentru pasionaţii de anime-uri, în culorile specifice. Telefonul măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 188 de grame. Nu îl găsesc nici prea greu, nici prea gros şi destul de manevrabil. Spatele arată de parcă ar fi fabricat din metal, dar suspectez că e mai degrabă sticlă. Limbajul de design e clar înrudit cu realme GT 2 Pro, lucru reflectat şi în zona camerei. A se remarca şi faptul că deşi spatele e mat, modulul camerei e lucios, cu un luciu aparte clar, care distrage de la restul spatelui.

 

Avem de-a face aici cu un telefon destul de lung, nu chiar uşor de manevrat cu o singură mână, dacă ai degetele scurte (cum am eu). Muchiile ecranului au o grosime medie, nu arată aşa flatant că în randarile oficiale. Avem şi protecţie de ecran aplicată din fabrică, pe lângă Gorilla Glass 5. Butoanele laterale sunt comode, iar construcţia e solidă. Spatele are muchii laterale uşor curbate, pentru a sta mai bine în palmă. 

 

realme GT neo 3 150W Unboxing (Conținutul cutiei): realme-GT-neo-3-150W_004.jpg

 

Rama e fabricată din plastic aici şi la primele utilizări telefonul mi s-a părut oarecum alunecos, dar apoi m-am invatat cu el. Are şi husă în pachet, care îi creşte aderența şi îl scapă de murdărie şi zgârieturi. E drept că spatele nu atrage prea multe amprente. O ciudățenie e amplasarea cititorului de amprente prea jos, cum am văzut şi la GT 2. Degetul nu ajunge natural acolo.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.