Jump to content

Lansarea flagship-ului Motorola Moto X40 se apropie! Cel mai nou Moto cu CPU Snapdragon 8 Gen 2 primește teasere oficiale


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Lansarea flagship-ului Motorola Moto X40 se apropie! Cel mai nou Moto cu CPU Snapdragon 8 Gen 2 primește teasere oficiale</b>După ce Qualcomm a anunțat puternicul CPU Snapdragon 8 Gen 2, mai mulți producători au confirmat că vor lansa telefoane de top cu acest procesor la bord. Motorola este una dintre aceste companii, flagship-ul Motorola X40 urmând să debuteze curând

 

După ce Qualcomm a anunțat puternicul CPU Snapdragon 8 Gen 2, mai mulți producători au confirmat că vor lansa telefoane de top cu acest procesor la bord. Motorola este una dintre aceste companii, flagship-ul Motorola X40 urmând să debuteze curând. Nu avem încă dată de lansare, însă telefonul a primit teasere oficiale, iar specificațiile sale au fost dezvăluite în urmă cu câteva zile, el primind certificări importante. Detalii avem mai jos.

 

 

Motorola X40 ar trebui să debuteze la nivel global drept Motorola Edge 40 Pro, fiind succesorul lui Moto X30, respectiv Edge 30 Pro. Compania a postat un video prin care prezintă într-o manieră subtilă designul telefonului. Se spune că el va aduce un grip bun și se va simți confortabil în mână. Smartphone-ul a apărut în urmă cu ceva timp și în baza de date TENAA, astfel că știm deja cu ce avem de-a face.

 

wp-1668825824036_450x600.jpg

 

Vorbim în acest caz despre un telefon cu margini curbate pe toate laturile și cu setup foto triplu în partea din spate. Butoanele de volum, cât și cel power sunt amplasate lateral, în partea dreaptă. Cât despre specificații, Moto X40 va aduce un display OLED de 6.67 inch în diagonală, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. În spate s-ar afla o cameră de 50 MP principală, una de 50 MP ultrawide și una de 12 MP bokeh, iar în față un senzor selfie amplasat central, de 60 MP. 

 

wp-1667041613206_450x450.jpg

 

E de așteptat ca telefonul să primească și o baterie generoasă, de cel puțin 5000 mAh și încărcare rapidă. După cum ne anunță și teaserele, vom găsi sub capotă noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

 

Moto X40 va debuta în China până la finalul acestui an, dar în Europa ar sosi varianta rebranduită a acestuia peste câteva luni, la începutul anului 2023.

 

Având în vedere că Motorola a început campania de teasing, vom afla mai multe detalii curând.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.