Jump to content

Apar noi informații despre OnePlus 11; Flagship-ul va sosi cu spate din ceramică și până la 16 GB de RAM în configurație de top


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apar noi informații despre OnePlus 11; Flagship-ul va sosi cu spate din ceramică și până la 16 GB de RAM în configurație de top</b>OnePlus a luat multe decizii consacrate de fani în ultimii ani. Compania a început să lanseze mai multe smartphone-uri, inclusiv modele midrange, prețurile au crescut, dar odată cu acestea a crescut și calitatea construcției în cazul terminalelor de top

 

OnePlus a luat multe decizii consacrate de fani în ultimii ani. Compania a început să lanseze mai multe smartphone-uri, inclusiv modele midrange, prețurile au crescut, dar odată cu acestea a crescut și calitatea construcției în cazul terminalelor de top din portofoliu.

 

Acum ne apropiem de lansarea unui astfel de model de top, OnePlus 11. În urmă cu doar câteva zile aflam că el va fi primul telefon lansat de către producător cu CPU Snapdragon 8 Gen 2 sub capotă. Azi aflăm câteva detalii privind construcția sa, dar și noi informații legate de hardware. Avem mai multe informații mai jos.

 

În trecut se credeam că se află în pregătire două smartphone-uri: OnePlus 11 și OnePlus 11 Pro. Cu toate acestea, pe web se vehiculează că vorbim despre unul și același smartphone momentan, inclusiv randările apărute în urmă cu câteva săptămâni fiind realiste. Ei bine, Digital Chat Station spune că OnePlus 11 5G va aduce un design premium și va fi fabricat din materiale de înaltă calitate.

 

OnePlus-11-Pro-3-scaled_592x333.jpg

 

Vorbim în acest caz despre un spate fabricat din ceramică și muchii metalice. Singurul inconvenient în cazul folosirii ceramicii ar fi greutatea crescută. Același tipster spune că telefonul va aduce până la 16 GB de memorie RAM în configurație de top, la nivel global. Singurul telefon din portofoliul OnePlus cu o memorie RAM comparabilă a fost OnePlus 10R, care a ajuns într-o asemenea configurație doar în China. Digital Chat Station mai spune că OnePlus 11 5G va aduce și stocare rapidă de nouă generație, UFS 4.0.

 

Se vehiculează că randările apărute pe web sunt corecte, iar telefonul chiar va aduce un modul foto circular în partea din spate. S-ar afla aici o cameră principală de 50 MP cu senzor Sony IMX890, dar și un senzor ultrawide de 48 MP și unul de 32 MP telephoto. În fața vom găsi un display AMOLED de 6.7 inch în diagonală, curbat, cu rezoluție QHD+ și refresh rate de 120Hz. La interior așteptam o baterie de 5000 mAh, iar telefonul s-ar încărca la 100W pe fir. 

 

OnePlus-11-Snapdragon-8-Gen-2_450x600.jp

 

În partea din față ar exista o cameră selfie de 32 MP, iar OnePlus 11 5G ar sosi cu Android 13 preinstalat, alături de noua interfață OxygenOS 13. Conform teaserului postat de către companie, telefonul va debuta curând și luând în considerare specificațiile și construcția, e clar că vorbim despre un flagship tare atractiv. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.