Jump to content

OPPO Reno9 vine echipat cu o cameră foto de 32 mpx ce oferă și autofocus; Pentru camera din spate avem OIS


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO Reno9 vine echipat cu o cameră foto de 32 mpx ce oferă și autofocus; Pentru camera din spate avem OIS</b>Pe data de 24 noiembrie avem notat în calendar debutul seriei de telefoane OPPO Reno9, cu 3 modele mari și late, acestea fiind Reno9, Reno9 Pro și Reno9 Pro+. Vorbim despre lansarea în China, astfel că până la un debut global mai avem

 

Pe data de 24 noiembrie avem notat în calendar debutul seriei de telefoane OPPO Reno9, cu 3 modele mari și late, acestea fiind Reno9, Reno9 Pro și Reno9 Pro+. Vorbim despre lansarea în China, astfel că până la un debut global mai avem de așteptat câteva luni, probabil până în ianuarie-februarie 2023. Azi vin noi teasere legate de aspectul foto.

 

Descoperim pe această cale faptul că telefoanele din seria Reno9 vor avea cameră selfie de 32 mpx cu autofocus, în timp ce în spate se va afla o cameră foto principală wide de 50 mpx cu stabilizare opticăa imaginii (OIS). De asemenea, noile smartphone-uri aduc cip-ul de imagine MariSilicon pentru îmbunătățirea imaginilor. 

 

cats(1)_592x386.jpg

 

Pe seama leak-urilor anterior ajunse online sub formă de randări, am aflat că Reno9 și Reno9 Pro vor avea cameră duală în spate și că varianta Reno9 Pro+ vine cu 3 camere. Doar cele Pro au cip MariSilicon, cameră de 50 mpx cu OIS și cameră ultra-wide de 8 mpx.

 

Varianta vanilla primește procesor Snapdragon 778G+, Reno9 Pro un Dimensity 8100 Max, iar vârful de gamă Reno9 Pro+ un Snapdragon 8+ Gen1. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.