Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Android 13 ajunge pe Samsung Galaxy Note 10 Lite; Iată de ce celelalte modele din serie nu vor primi update-ul


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Android 13 ajunge pe Samsung Galaxy Note 10 Lite; Iată de ce celelalte modele din serie nu vor primi update-ul</b>Samsung se mișcă repede, multe dintre telefoanele din portofoliul său primind deja actualizarea stabilă la Android 13. Ei bine, azi aflăm că update-ul sosește și pe Galaxy Note 10 Lite în Europa. Modelul SM-N770F, mai exact, primește build-ul

 

Samsung se mișcă repede, multe dintre telefoanele din portofoliul său primind deja actualizarea stabilă la Android 13. Ei bine, azi aflăm că update-ul sosește și pe Galaxy Note 10 Lite în Europa. Modelul SM-N770F, mai exact, primește build-ul N770FXXU8HVK5 în acest moment, ce include patch-ul de securitate pe luna noiembrie 2022, dar și noua interfață One UI 5.0. Totuși, celelalte modele din seria Note 10 nu vor primi această actualizare.

 

Update-ul are aproximativ 2 GB, iar noutățile sunt deja cunoscute. Samsung aduce aici noi funcții, mai ales Routines / automatizări bixby, un lockscreen personalizabil, cu posibilitatea de a pune un video pe ecranul de blocare. Există și moduri de personalizare a meniurilor și a accentelor de culoare cu nuanțe preluate din fundal. Totuși, e posibil ca unele funcții disponibile pe modele mai noi în One UI 5.0 să lipsească de pe Galaxy Note 10 Lite. 

 

 

De ce nu primesc și celelalte modele din seria Galaxy Note 10 update-ul? Ei bine, Galaxy Note 10 și Note 10+ au debutat în luna august a anului 2019, cu Android 9.0 preinstalat. Ele au primit actualizări majore până acum un an, ultimul update disponibil fiind Android 12 / One UI 4.0. Pe de altă parte, Galaxy Note 10 Lite a debutat puțin mai târziu, în luna ianuarie a anului 2020, cu Android 10 preinstalat.

 

Astfel, doar Galaxy Note 10 Lite primește update-ul la Android 13, fiind și ultima actualizare stabilă disponibilă pentru acest model. Samsung ar trebui să ofere doar patch-uri de securitate pentru acest model în viitor, o dată la 2-3 luni, cel mai probabil. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.