Jump to content

vivo X90 Pro+ are dezvăluite dotările înainte de lansare! Vine cu senzor foto de 1 inch, display cu tehnologie LTPO 4.0, încărcare la 80W


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>vivo X90 Pro+ are dezvăluite dotările înainte de lansare! Vine cu senzor foto de 1 inch, display cu tehnologie LTPO 4.0, încărcare la 80W</b>Mâine va debuta oficial noua serie de flagship-uri vivo X90 în China. Totuși, iată că la doar câteva ore înainte de lansare, specificatiile modelului de top din acest lineup au fost confirmate de imagini oficiale ajunse pe web. Detalii avem în rândurile

 

Mâine va debuta oficial noua serie de flagship-uri vivo X90 în China. Totuși, iată că la doar câteva ore înainte de lansare, specificatiile modelului de top din acest lineup au fost confirmate de imagini oficiale ajunse pe web. Detalii avem în rândurile de mai jos.

 

Se pare că vivo X90 Pro+ va aduce un display curbat și margini foarte înguste. Vorbim despre un panou Samsung E6 OLED ce folosește tehnologie LTPO 4.0 de nouă generație. Display-ul permite reglarea PWM de înaltă frecvență, de până la 2160Hz. Panoul are rezoluție QHD+, densitate a pixelilor de 517 ppi și ajunge la o luminozitate de până la 1800 de nits. 

 

camera%20vivo_592x370.jpg

 

Telefonul va avea la interior un procesor Snapdragon 8 Gen 2, dar și noul ISP vivo V2 care va ajuta la procesarea fotografiilor, dar și a clipurilor video. Acest nou ISP ar urma să facă senzație în cazul capturii low-light. În plus, aflăm că smartphone-ul va aduce în spate un senzor foto de 1 inch - Sony IMX989, de 50 MP. Va exista aici și o cameră foto Sony IMX758 de 50 MP, un senzor periscopic de 64 MP, dar si o cameră Sony IMX598 pentru captura ultrawide. 

 

vivo%20x90-sp_592x370.jpg

 

Mai aflăm că distanța focală în cazul camerei principale are echivalentul de 23mm, senzorul telephoto oferă zoom 2X, iar cel periscop are o distanță focală echivalentă de 90mm. Vivo X90 Pro+ va primi și difuzoare stereo, acustică Hi-Fi și senzor pentru amprente supersonic de mari dimensiuni sub display. Telefonul se va încărca la 80W pe fir, respectiv 50W wireless și va primi un corp rezistent la apă și praf în regim IP68. 

 

Aflăm toate detaliile despre noua serie vivo X90 mâine!

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.