Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Se pregătesc smartphone-uri de gaming cu noul CPU Snapdragon 8 Gen 2 sub capotă! Nubia va lansa seria Red Magic 8 curând


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Se pregătesc smartphone-uri de gaming cu noul CPU Snapdragon 8 Gen 2 sub capotă! Nubia va lansa seria Red Magic 8 curând</b>După lansarea CPU-ului flagship Snapdragon 8 Gen 2, mai mulți producători au anunțat că vor lansa curând smartphone-uri de top. Se vehiculează chiar că seria Galaxy S22 de la Samsung va debuta mai devreme, în pragul sărbătorilor de iarnă, și va integra

 

După lansarea CPU-ului flagship Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, mai mulți producători au anunțat că vor lansa curând smartphone-uri de top. Se vehiculează chiar că seria Galaxy S23 de la Samsung va debuta mai devreme, în pragul sărbătorilor de iarnă, și va integra astfel de CPU-uri. Totuși, cine va lansa primele modele de gaming cu CPU Snapdragon 8 Gen 2? Ei bine, Nubia pare că va fi unul dintre producători, Red Magic 8 Pro primind deja certificări importante.

 

Dispozitivul despre care vorbim e cunoscut după numărul de model NX729J și a primit certificarea TENAA și Bluetooth SIG. Cea din urmă chiar dezvăluie numele terminalului - Nubia Red Magic 8 Pro. Mai important e însă faptul că dispozitivele care apar în baza de date Bluetooth SIG sunt de obicei lansate o lună mai târziu. Astfel, Nubia ar putea lansa seria Red Magic 8 undeva la începutul lunii decembrie. 

 

Red-magic-8-pro-Bluetooth-SIG-horz_592x2

 

Asta înseamnă că seria va sosi mai devreme decât lineup-ul precedent, Red Magic 7, care debuta în luna februarie a anului 2022. Nubia a postat deja și un teaser prin care confirmă faptul că noul lineup Red Magic 8 va avea sub capotă CPU-uri Snapdragon 8 Gen 2. Ne așteptăm să primim telefoane cu display-uri AMOLED generoase, refresh rate crescut, de 120Hz sau chiar 144Hz, mult RAM, până la 18 GB, dar și o baterie generoasă care se încarcă rapid.

 

Red-Magic-8-pro-SD8G2-768x1024_450x600.j

 

Există și alți producători care pregătesc smartphone-uri de gaming. De exemplu, se vehicuelază căvor debuta în următoarele luni modele ca Redmi K60 Gaming, Black Shark 6 sau ASUS ROG Phone 7. Acum, rămâne de văzut care dintre acești producători vor sparge gheața și vor lansa pentru prima dată un smartphone de gaming cu CPU Snapdragon 8 Gen 2.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.