Jump to content

Samsung Galaxy Tab S8 FE va sosi cu suport pentru stylus, ecran LCD mai mare decât Tab S8 (Zvon)


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Tab S8 FE va sosi cu suport pentru stylus, ecran LCD mai mare decât Tab S8 (Zvon)</b>Samsung Galaxy Tab S8 FE tocmai a primit o scăpare ceva mai consistentă, viitoare tableta midrange de la Samsung având o parte din dotări dezvăluită. E vorba despre ecran, suport stylus şi alte câteva informaţii

 

Samsung Galaxy Tab S8 FE tocmai a primit o scăpare ceva mai consistentă, viitoare tableta midrange de la Samsung având o parte din dotări dezvăluită. E vorba despre ecran, suport stylus şi alte câteva informaţii.

 

În septembrie am văzut o scăpare în GeekBench a unei tablete Samsung cu numele de cod SM-X506B, aka "Birdie". Speculaţiile spuneau pe atunci că avem de-a face cu un nou model FE, iar acum zvonacul german Roland Quandt confirmă acest lucru. Samsung Galaxy Tab S8 FE va avea un ecran LCD, ca şi predecesorul său şi aparent mai mare decât LCD-ul de 11 inch de pe Galaxy Tab S8.

 

Vom vedea pe dispozitiv şi suport nativ pentru stylus folosind un digitizer Wacom. Din scăparea din GeekBench ştim că tableta va avea la interior un procesor MediaTek Kompanio 900T, un cip de 6 nm cu GPU Mali-G68 MC4. E comparabil că performanţa cu un Dimensity 900 şi aduce la pachet şi modem 5G. Va exista şi o versiune Wi-Fi, cu numele de cod SM-X500. 

 

Ar trebui să debuteze cu Android 13, One UI 5.0, iar benchmarkul a prezentat o versiune cu 4 GB RAM, dar probabil vedem şi cu mai mult de atât. Galaxy Tab S7 FE costă 650 de euro în versiunea Wi-Fi şi ne aşteptam la un preţ similar aici, poate totuşi mai degrabă pe la 700 de euro.

 

Tab S7 FE a venit în iunie 2021, deci aşteptăm succesor de ceva vreme. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.