Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noul Lamborghini Countach, rechemat din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea capotei motorului în mers


Claude.
 Share

Recommended Posts

Noul Lamborghini Countach, rechemat din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea capotei motorului în mers - Poza 1

 

Lamborghini a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Countach după ce a fost descoperită o problemă la capota motorului.

 

Din cauza unei erori de fabricație, capota din sticlă se poate desprinde în timpul mersului. Doar 9 exemplare sunt afectate. Rareori se întâmplă ca un constructor de mașini de performanță ca Lamborghini să inițieze o campanie de rechemare pentru modelele sale.

 

Însă, de această dată, constructorul italian din Sant’Agata Bolognese a fost nevoit să înceapă un recall pentru noul Lamborghini Countach.  Organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, NHTSA, a raportat o problemă cu privire la prinderea capotei motorului. Din cauza unei erori de fabricație, capota confecționată din sticlă se poate desprinde în timpul mersului.

 

 Această problemă afectează 9 exemplare ale lui Countach, produse între 30 iunie și 28 iulie. Toate cele 9 exemplare se află în garanție, ceea ce înseamnă că Lamborghini va înlocui capota gratuit dacă se descoperă o problemă de prindere la aceasta.  

 

Noul Lamborghini Countach dispune de un propulsor V12 hibrid de 6.5 litri, care livrează 803 cai putere. Modelul are nevoie de numai 2.8 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este de 355 de km/h.  

 

Noua generație Countach este produsă în doar 112 exemplare.

 

Automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.