Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Preț și disponibilitate HUAWEI Watch GT 3 SE în România


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Preț și disponibilitate HUAWEI Watch GT 3 SE în România</b>Finalul lunii noiembrie 2022 ne-a adus și lansarea ceasului Huawei Watch GT 3 SE pe plan local, un model sport mai accesibil, care venea cu autonomie de zile mari, alimentare rapidă și multe funcții de tracking. Sumele sale de

 

Finalul lunii noiembrie 2022 ne-a adus și lansarea ceasului Huawei Watch GT 3 SE pe plan local, un model sport mai accesibil, care venea cu autonomie de zile mari, alimentare rapidă și multe funcții de tracking. Sumele sale de comercializare din România le avem indicat în tabelul de mai jos, parte din articolul dedicat Preț și Disponibilitate. 

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE

 

Ca un reminder, acest smartwatch este adresat pasionaților de sport, oferind în acest sens și un corp compact, subțire și ușor, pe lângă numeroasele funcții și moduri de tracking. Are ecran AMOLED de 1.43 inch cu protecție Gorilla Glass, are greutate de doar 35.6 grame iar grosimea se oprește la 11mm.

 

Huawei Watch GT 3 SE, prețuri în România:

 

Preț Disponibilitate Cadou
eMAG  999 lei Precomandă   
evoMAG  999 lei În stoc  
Huawei Store  999 lei Precomandă  100 lei reducere dacă te abonezi la newsletter + curea extra
Compari    

 

 

Huawei a adus aici certificare 5ATM, GPS, peste 100 de moduri sport și are desigur senzor de puls, ba chiar și monitorizare somn și SpO2. Doritorii îl găsesc pe nuanțe de negru Graphite Black sau pe verde Wilderness Green, iar din aplicația dedicată pot alege watchface-urile favorite dintr-o colecție de mii de teme.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.