Jump to content

Un Apple Pencil de buget se află în pregătire; Ar sosi în septembrie pentru doar 49 de dolari și ar fi compatibil cu iPhone-ul


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Un Apple Pencil de buget se află în pregătire; Ar sosi în septembrie pentru doar 49 de dolari și ar fi compatibil cu iPhone-ul</b>În această toamnă Apple a lansat un nou iPad de buget, generația a 10-a. Aduce un design nou, similar cu al iPad-urilor mai scumpe din portofoliul companiei, fără buton home, cu senzor pentru amprente integrat în butonul power. Cu toate acestea

 

În această toamnă Apple a lansat un nou iPad de buget, generația a 10-a. Aduce un design nou, similar cu al iPad-urilor mai scumpe din portofoliul companiei, fără buton home, cu senzor pentru amprente integrat în butonul power. Cu toate acestea, există o nemulțumire din partea fanilor. Suportă Apple Pencil din prima generație, cel care vine cu port Lightning pentru încărcare, deși tableta are port USB-C. Azi aflăm că Apple ar urma să lanseze un alt stylus de buget. Detalii avem mai jos.

 

Informațiile sosesc de pe weibo (via DuanRui). Se pare că acest nou Apple Pencil ar urma să coste doar 49 de dolari. E mult mai ieftin decât prima versiune anunțată de către companie, care are un scor de 99 de dolari. Aflăm că acest creion ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod „Marker” și ar putea debuta în cadrul evenimentului din luna septembrie a anului 2023. De asemenea, se vehiculează chiar că telefoanele iPhone vor primi suport pentru acest nou accesoriu.

 

Screenshot_14_469x450.jpg

 

Momentan cei ce folosesc un iPad din generația a 10-a își pot achiziționa un Apple Pencil din prima generație. Cu toate acestea, dacă doresc să îl încarce prin intermediul tabletei, vor trebui să cumpere un adaptor Lightning la USB-C pentru 9 dolari. Având în vedere că noul Apple Pencil va fi accesibil, e posibil să vorbim și despre câteva funcționalități lipsă față de Apple Pencil 2. 

 

De exemplu, el nu ar sosi cu tehnologie pentru determinarea presiunii și nu ar avea nici baterie la interior. În schimb, ar exista un cipset în interiorul său care va fi folosit pentru a alimenta stylus-ul prin display. O metodă similară folosea și Samsung pentru alimentarea S-Pen-urilor sale în trecut. Momentan, nu avem alte informații și va trebui să așteptăm până ce vor apărea și alte leak-uri pe acest subiect. Totuși, e un zvon promițător.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.