Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OPPO Enco R Pro a sosit: o pereche de căşti cu drivere de 12.4 mm și ANC


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO Enco R Pro a sosit: o pereche de căşti cu drivere de 12.4 mm și ANC</b>OPPO a anunţat astăzi nouă serie de telefoane Reno 9, dar ele nu au sosit singure. A debutat şi o pereche de căşti, OPPO Enco R, care vine cu drivere destul de generoase, de 12.4 mm şi anulare a zgomotului.
Avem de-a face cu căşti TWS

 

OPPO a anunţat astăzi nouă serie de telefoane Reno 9, dar ele nu au sosit singure. A debutat şi o pereche de căşti, OPPO Enco R, care vine cu drivere destul de generoase, de 12.4 mm şi anulare a zgomotului.

 

OPPO-Enco-R-Pro_592x411.jpg

 

Avem de-a face cu căşti TWS, care vin în completarea modelului OPPO Enco R, lansat în luna mai. Aici avem de-a face cu un design in ear, nu half in ear, cum era la modelul precedent. Aceste earbuds vin cu drivere customizate de 12 mm, cu o zonă de vibraţie crescută cu 53% faţă de Enco Free 2. Designul e în stil scoică, iar căştile nu sunt aşa înclinate faţă de alte produse similare de pe piaţă.

 

Pe lângă ANC, se laudă şi cu mod Transparency, mod de gaming cu latentă redusă şi control tactil custom. Oferă şi o animaţie pop up haioasă când se conectează la telefoane OPPO. Conexiunea la telefon se face via Bluetooth 5.2 şi e suportat şi codecul AAC. Sunt integrate pe căşti şi microfoane duale cu anulare a zgomotului pe bază de AI.

 

OPPO-Enco-R-Pro-features-1024x599_592x34

 

Avem şi certificare IP54, pentru rezistenţa la stropire şi praf, dar şi promisiunea unei autonomii de 7 ore per cască sau până la 28 de ore cu tot cu toc.

 

OPPO Enco R Pro porneşte de la 70 de euro şi se vinde începând cu 2 decembrie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.