Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apple ar integra pe iPhone 15 Pro butoane solide care vor oferi feedback tactil la atingere (Zvon)


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apple ar integra pe iPhone 15 Pro butoane solide care vor oferi feedback tactil la atingere (Zvon)</b>Au trecut deja două luni de la debutul seriei iPhone 14. Există probleme de producție, însă leak-urile legate de următoarea generație de smartphone-uri Apple au ajuns pe web. În urmă cu ceva timp analistul Ming-Chi Kuo spunea că modelele Pro

 

Au trecut deja două luni de la debutul seriei iPhone 14. Există probleme de producție, însă leak-urile legate de următoarea generație de smartphone-uri Apple au ajuns pe web. În urmă cu ceva timp analistul Ming-Chi Kuo spunea că modelele Pro din seria iPhone 15 vor aduce butoane capacitive de volum și de blocare. Astăzi aflăm mai multe informații cu privire la același subiect. Avem toate detaliile mai jos.

 

Informații sosesc acum prin intermediul Barclays. Se vehiculează că Apple ar plănui să folosească butoane solide, care nu pot fi apăsate, pentru noua generație iPhone 15. Totuși, ele ar fi dedicate doar versiunilor Pro și Pro Max (sau Ultra) din acest lineup.

 

Astfel, atât butonul de blocare / deblocare, cât și cele de volum, ar avea în componența sa motorașe Taptic Engine care vor oferi doar senzația de apăsare odată atinse. 

 

Astfel de componente ar urma să fie produse de către fabrici undeva la jumătatea anului 2023, la timp pentru debutul seriei iPhone 15 din toamnă. În teorie, un astfel de design pentru butoane ar rări șansa ca aceastea să sufere defecțiuni în timp, având în vedere că nu mai vorbim despre componente mobile. De asemenea, ar contribui și la o rezistență la apă și praf sporită. 

 

Merită menționat că toate informațiile ajunse pe web sunt zvonuri momentan și trebuie să le privim cu o ușoară reticență.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.