Jump to content

Ferrari oprește comenzile pentru Purosangue. Lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani


Claude.
 Share

Recommended Posts

Ferrari oprește comenzile pentru Purosangue. Lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani - Poza 1

 

Ferrari a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru noul SUV de performanță Purosangue. Datorită cererii foarte mari pentru primul SUV al mărcii italiene, lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani.

 

Ferrari Purosangue, primul SUV al mărcii de la Maranello, a făcut furori la momentul lansării sale din septembrie. Noul model s-a bucurat imediat de o cerere foarte mare din partea clienților, în ciuda prețului său de 390.000.  

 

Cererea a fost atât de mare, încât la nici două zile de la dezvăluirea oficială au apărut zvonuri și informații că Ferrari ar urma să oprească temporar comenzile pentru noul model din cauza acestui lucru.

 

Acum, producătorul italian a confirmat că Purosangue nu mai poate fi comandat în acest moment.

 

 Ferrari nu a precizat câte cereri s-au înregistrat pentru noul Purosangue. Cu toate acestea, constructorul menționează faptul că numărul de cereri este atât de mare, încât lista de așteptare a ajuns să se întindă pe următorii 2 ani. Ferrari încă nu a livrat niciun exemplar Purosangue până în acest moment.

 

 „Nu este un secret că am oprit comenzile pentru Purosangue”, a declarat Enrico Galliera, șeful departamentului comercial și de marketing al mărcii pentru publicația Drive.  

 

„Am avut un interes atât de mare fără să livrăm o singură mașină. Am luat o decizie pe care am crezut-o că este în concordanță cu poziția Ferrari și a modelului”, a încheiat acesta.

 

320447l-1000x0-w-5890f8cc.jpg

 

Într-adevăr, livrările noului SUV de performanță vor începe abia de anul viitor. Potrivit mărcii, producția lui Purosangue ar urma să reprezinte 20% din producția totală în viitorul apropiat. Asta înseamnă că unul din 5 modele Ferrari va fi reprezentat de noul SUV.

 

 Ferrari Purosangue vine cu un motor V12 aspirat natural de 6.5 litri, care livrează 725 de cai putere și 716 Nm. Cu acest propulsor, Purosangue atinge 100 de km/h în 3.3 secunde și o viteză maximă de 310 km/h. Așa cum am spus, noul model pleacă de la 390.000 de euro.

 

Automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.