Jump to content

B-Pets Ediția 2


Done
 Share

Recommended Posts

fwRn3mU.png

 

Salutare!

 

Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets. 

Concursul este foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul serverului în cadru.

Pluto: 'Mai jos o să aveți un exemplu ajutător cu propriul meu câine.'

 

Concursul începe pe 01 decembrie și se încheie pe 07 decembrie ora 23:59. Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea concursului.

 

O să avem trei câștigători care o să fie aleși în funcție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare:

 

  • Locul I o să primească 1000 gold și un badge special pentru profilul de forum
  • Locul II o să primească 750 gold
  • Locul III o să primească 500 gold
     

Avem și câteva reguli foarte simple și scurte:

 

  • puteți participa cu orice animal de companie; câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină
  • fără poze vulgare sau care să nu includă animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie
  • fiecare poză trebuie să includă logo-ul serverului în cadru, de preferat lângă animalul de companie; cel mai ușor este de pe telefon
     

Model de postare și poză exemplu:

 

Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus de modelul de postare ca să fie postarea mai ușor de văzut și citit.

 

xYgtiU8.png

 

Numele din joc: Plutonium

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului

de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp.

 

 

Mulțumim pentru participare și sperăm să vă placă acest nou concurs. Succes tuturor!

Link to comment
Share on other sites

ibtFRb4.jpg

Numele din joc: BoDoSeLLL.

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: El e Mitsu, are aproape 4 ani, este un Ferentarist de rasă pură strâns de pe meleagurile străzilor într-o dimineață ploioasă. E negru ca tăciunele, deși văd că în poze își mai schimbă culoarea zici că e cameleon, iubește prosoapele și e un blănos simpatic și iubitor, doar când vrea el. Ne încantă zilele de când era mic prin prezența lui, fețele pe care le face și acțiunile demne de FailArmy. El e Mitsu, prietenul meu, mini me :D  A, să nu uităm, e fan No. 1 al parizerului, deși nu are voie a început să fure.

Link to comment
Share on other sites

HE4PAAH.jpg

 

Numele din joc: DragonMyr

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: Acesta este Ghimbirian. Este un perus de vreo 12 ani, desi un perus traieste maxim 8 ani. Este foarte fricos si se sperie de orice, probabil din cauza varstei. Este foarte galagios, ii plac semintele (si mie la fel) si incepe sa ciripeasca voios cand ii pun manele. Face treaba mare foarte des, si ii place sa stea curatel, motiv pentru care i-am cumparat o cadita pe care o are atasata de cusca, pe care am folosit-o ca trepied sa fac fotografia. 

Link to comment
Share on other sites

BFYlYKe.jpg

Numele din joc: Juvinho

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: O cheama Sami si are 8 ani. Practic consuma curent in casa asta, doar doarme si mananca. Ca orice caine normal ii place sa manance morvoc, ardei, pepene si mere. Nu latra, doar tipa in somn si vrea mereu afectiune.

Link to comment
Share on other sites

1159148090_WhatsAppImage2022-12-01at20_38_40.thumb.jpg.9dd2c6ab99daa06b0bb0d8175df1dc22.jpg

Numele din joc: ROBiKE.RiseOfRa

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: Numele pisicii mele este Bonnie, are o varsta de aproximativ 5 ani, nu prea pare chiar ata de batrana, stiu. Activitatile ei preferate ar fii sa doarma, sa manance si sa doarma iar.  Nu se intelge bine cu niciun alt animal, indiferent ce animal e 😂. Rasa pisicii este siameza, are o gramda de porecle, de exempli: Tocana, Johnny, Pisicioi, atat ma duce capul si pe mine, ea s-a obisnuit sa aiba o gramada de porecle. Nu am prea multe de zis despre ea, din poza se poate vedea cat de suparata pe viata e, dar nu e chiar asa, adica doar cu mine, doar la mine sta sa fie flocosita, la altcineva nu sta.

Edited by Robike
Nu-mi arata poza cu pisica
Link to comment
Share on other sites

Numele din joc: Ayhao.

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: El este Tommy, rudele mele îl poreclesc mai mult "Țiganul" din cauza blănii lui, care este aproximativ 80% neagră.
Este un motan cu o vârstă de aproximativ 6 luni, stiu, este tânăr. Mai pe scurt, tot ce știe el să facă este să tolănească pe fotoliul din sufragerie și să doarmă. Îi place să fie mângâiat pe burtică, dar s-ar putea să te alegi cu câteva 'zgârieturi' dacă o faci.

Screenshot_2022-12-02-10-34-07-491.thumb.jpg.e498f6688a5de0fbf9327332862c77c2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Numele din joc : boldxrd
Ma joc pe serverul : RPG 1
O scurta descriere a animalului de companie : El sete Cohones (coiosul din spaniola), este motanul meu drag si nebunatic de aproximativ 6 luni si deja pot spune ca face parte din familie. Ii place sa se joace cu laserul, sa fie mangaiat intr-una si sa prinda soareci, dar de asemenea, cateodata priveste cu ochi pierduti monitorul de la PC cand joc SA:MP. 
https://imgur.com/a/uXuwjXe 

P.S - Imaginea mai mare de 500 Kb.

Edited by boldXRD
Link to comment
Share on other sites

https://imgur.com/a/5W7ZiWD

 

Numele din joc: Lady

 

Mă joc pe serverul: RPG2


O scurtă descriere a animalului de companie: Bună, el este Puffy, un bichon de doar 7 luni căruia îi place foarte mult să doarmă și să se joace pe afară. Este destul de galacios, si are multa pofta de joaca. Mereu cand ii pregatesc lesa si hamul este foarte agitat deoarece abia asteapta sa iasa afara. Il duc in parc si acolo ii place sa se dea pe tobogan si in leagan.

 

Link to comment
Share on other sites

oozXI3T.jpg

 

Numele din joc: Mezen.Salaawi

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie:  

Well, my best friends are two German shepherds, the male is Auris, 3 years old, his weight is 48 kg, that was 3 months ago, but now he lost about 5 kilos due to summer heat, Auris was a gift from god to me, i really passed the most beautiful days of my life with him, and i shared some of my photos with you. I really can't describe how loyal and friendly he is (he, because i consider him as a family member)

 

The female is Layka, 4 years old, and about 36 kilos, i got Layka 2 years ago from a friend, now i have the most beautiful dogs in the world, they are really friendly and playful, also they protect my family well when i'm not home ❤️ 

Link to comment
Share on other sites

Numele Din Joc: Covi@DauDinAro

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie:  
El este Gelu, sau cum il proeclesc eu 'Gelu smecherul' un ciobanesc de maremma in varsta de 1 an si 2 luni, este o fire jucausa, poate chiar foarte jucausa. II place sa se joace cu ce gaseste,
de la frunze pana la chiar pietre. Este cel mai bun prieten al meu cand este vorba de joaca :))
Un catel loial, prietenos, foarte inteligent si dragut, mereu cand vin suparat de la scoala, el ma asteapta si vine si imi aduce o minge sau orice altceva ca sa ma joc cu el.gelu3.PNG.b06b23425a3b0b083885d0fa30375eb8.PNG

Edited by IHaveCovi
Link to comment
Share on other sites

Numele din joc : Pokeru 

Ma joc pe serverul RPG1

O scurta descrie a animalului de companie

 
Ea este Lili. O cămilă bactriană, animalul meu de companie . 
Pe Lili am primit-o in dar de la tatăl meu, eram copil mic la acea vreme , prima întâlnire cu ea a fost surprinzătoare pentru ca nu am știut exact ce este. Acum de bucurăm de Lili pentru ca are 17 ani , aprozimativ  700kg și trăiește intr-o grădina zoologica pentru ca , crescând , spațiul de la casa era din ce in ce mai mic pentru ea .. Merg săptămânal sa o văd pentru ca sentimentul de iubire pentru animalul tau nu dispare .

Este preietenoasa, lingușitoare și o răsfățată , acum admirată de o mulțime de oameni care se pot bucura și ei de liniștea pe care Lili o emite !

 

 

MULȚUMESC !!73C2432D-073D-4E89-B7C8-EECD0316E332.thumb.jpeg.ae06cdaf00e92c2b03f10f364957dfe9.jpeg

Link to comment
Share on other sites

lalala.jpg

 

Numele din joc: SaRtOR

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: ea e mico si de aia nu mai poate ea ca vreau sa-i fac poza

PS: Daca ipotetic vorbind ma incadrez iar in locurile 1-3 o sa vreau sa NU fiu luat in considerare la premii :)

Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

Numele din joc: SANTA.FacTOT

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului

de companie:Ii place sa mi darame orice prinde pe calculator, mai ales cand ma joc la war. Acum spre ex se joaca cu castile mele

f5ef4b0d-1c4c-45c8-ae13-8019ce61763e.thumb.jpg.a1e10c469f90bdc78a52b6de4de5961f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Numele din joc:  [uS]Tatuu

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie:  Ea este Stela, vaca mea in varsta de 3 ani. E foarte de treaba. Nu este ca orice vaca, ci este foarte desteapta, din ciurda vine singura acasa ca stie drumul si imi cunoaste vocea.  Recent a fatat un puiut pe nume Grigore. El nu face prea multe ca e micut. E si tauras. Cand creste mare o sa il duc la femei.

 136126103_stelasigrigorecopy.png.f6c73045d555618738b2fe3dac41b63a.png

 

Edited by TTU
Link to comment
Share on other sites

Numele din joc: slvking

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie:

El este Pufik. Este o pisica de rasa Scottish Fold, in varsta de 8 luni. Ii place foarte mult sa doarma, sa fie mangaiat sau sa se joace. 
 

P.S: Sunt poze si de cand era mai mic, si poze relativ recente.
 

C1810F2E-EF5D-4667-B6EE-130B5700C45D.thumb.jpeg.be6ec59f025c2ff694cf9dd522158cd6.jpeg86495C6F-0968-40E7-917E-B26E7CA0B649.thumb.jpeg.870ea3fcb7076eda551b7b17fd8e69fa.jpeg852525FE-5880-4493-8175-75EC37BFC2BA.thumb.jpeg.a04ddfdae88cc69a0794d97793731c1e.jpegB633B638-5F61-4D57-8317-36C008B482F2.thumb.jpeg.1771b70fd069b6fdc6cac88d8f174f7b.jpeg6A766FF7-5CB4-4B50-BC12-5E3E8D91C49C.thumb.jpeg.ed11b71be6adcc2e2ba4987ddaf5b69d.jpeg538C232A-6B89-400F-BEC0-EB94868E5A9A.thumb.jpeg.f08b0b4f7a54f382499bcdb08f48908a.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Numele din joc: Batranu.1337

Mă joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie:

El este Tomi,  pisoiul meu cu dungi gri care din cate se poate vedea, doarme ca un lenes pe patul meu toata ziua, cand il dau afara vrea inapoi in casa si miauna la usa, are aproximativ 7 luni si jumatate si l-am invatat din vara sa stea in casa si de atunci nu prea mai vrea pe afara,n-am ce sa ii fac. Cand il mangai incepe sa toarca la fel ca un tractor, dar e placut sa-l auzi:)) De cele mai multe ori doarme cu burta in sus si nici daca ii dau palme nu se misca

318570675_481779247279476_8186509105612034315_n.png.36cf6065eda080409bb2c81f09b9821d.png318238980_691244605678096_2300114466998393754_n.png.0d120676d77bdf8c818cefdbbba73fbc.png318195128_478235927543903_7102083822185914445_n.png.dd80adf30549c41c8c129c0fac51ac63.png318880028_672917817573671_6650421195939852406_n.jpg.e08fd4c03c4c1a0da42398ca22dad650.jpg

Link to comment
Share on other sites

Numele din joc: oita

 joc pe serverul: RPG1

O scurtă descriere a animalului de companie: El este Pongo si este un golan Golden Retriever. Cel mai simpatic catel, cea mai frumoasa rasa. Plin de viata, extrem de pasnic, indragostit de copii si de frumos. Nu ai cum sa te plictisesti cu o asa fiinta langa tine. Daca nu ai un Pongo, ia-ti! 

 

Vhxuiyc.jpg

 

Edited by oita
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.