Jump to content

OnePlus Nord CE 3 se afișează în randări realiste înainte de lansare; Aduce o schimbare majoră la nivel de design


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus Nord CE 3 se afișează în randări realiste înainte de lansare; Aduce o schimbare majoră la nivel de design</b>OnePlus lucrează la un nou smartphone din gama Nord. E vorba despre OnePlus Nord CE 3 de această dată, iar OnLeaks a reușit să obțină imagini, dar și câteva informații cu privire la acest nou terminal. Detalii avem în rândurile de mai jos. Se pare

 

OnePlus lucrează la un nou smartphone din gama Nord. E vorba despre OnePlus Nord CE 3 de această dată, iar OnLeaks a reușit să obțină imagini, dar și câteva informații cu privire la acest nou terminal. Detalii avem în rândurile de mai jos.

 

Se pare că OnePlus Nord CE 3 va inaugura un nou design, diferit față de ce am văzut în cazul predecesorilor, Nord CE și Nord CE 2. Acum vom primi o cameră selfie integrată în decupaj bulină amplasată central. Telefonul vine muchii drepte, iar marginile din jurul acestui display sunt destul de înguste, luând în considerare că vorbim despre un smartphone midrange. 

 

OnePlus-Nord-CE3-1_592x337.jpg

 

Butonul de blocare / deblocare se află în partea dreaptă, iar butoanele de volum în partea stângă, acolo unde descoperim și tăvița pentru SIM. În spate găsim trei camere foto fără modul propriu-zis. Ele sunt integrate în stil dual-ring aici, iar lângă acestea se află un bliț LED. Conform tipster-ului, OnePlus Nord CE 3 vine cu display LCD de 6.7 inch în diagonală, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+.

 

În spate ar urma să găsim un senzor foto de 108 MP, dar și doi senzori a câte 2 MP (posibil macro și bokeh). Dispozitivul va avea la interior un procesor Snapdragon 695, până la 12 GB RAM și 256 GB stocare. Așteptăm și o baterie mare, de 5000 mAh, dar și alimentare rapidă la 67W pe fir.

 

OnePlus Nord CE 3 va debuta în primul trimestru din 2023 conform tipster-ului.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.