Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy S23 ar putea fi anunţat la început de februarie; Evenimentul Unpacked e subiect de zvonuri


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S23 ar putea fi anunţat la început de februarie; Evenimentul Unpacked e subiect de zvonuri</b>Dacă pentru o perioadă în acest an am fost convinşi că Samsung ar putea să îşi prezinte telefoanele flagship Galaxy S23 chiar la final de an 2022, ne-am convins în cele din urmă că debutul e mai probabil la început de 2023. Acum avem un

 

Dacă pentru o perioadă în acest an am fost convinşi că Samsung ar putea să îşi prezinte telefoanele flagship Galaxy S23 chiar la final de an 2022, ne-am convins în cele din urmă că debutul e mai probabil la început de 2023. Acum avem un nou termen limită pentru prezentarea sa oficială.

 

Recent s-a vehiculat mult data de 17 februarie drept cea la care va fi pusă în vânzare tripleta Galaxy S23. Acum aflăm că Samsung a plănuit un eveniment Unpacked ca la carte, desfăşurat în San Francisco la început de lună februarie 2023. Ar fi primul eveniment cu public de la începutul pandemiei, deci de 3 ani. Presa din Coreea de Sud scrie, citând un oficial Samsung Electronics că evenimentul va avea loc la început de februarie 2023, probabil pe 2 sau 3 februarie.

 

Şi prezentarea lui Galaxy S20 din 2020, ultimul astfel de eveniment cu public a fost tot la San Francisco. Pe atunci colegul Alex a fost la Munchen pentru a vedea telefonul la treabă. Vă reamintesc şi că seria Galaxy S22 a văzut lumina zilei pe 9 februarie, deci cândva între 2 şi 9 februarie e posibil să avem anunţul pentru succesor. Pentru seria Galaxy S23 aşteptăm schimbări cu privire la design, dispărând acel modul foto din colţul stânga sus al spatelui şi camerele ieşind direct din panoul din spate.

 

Dispare şi alternativa Exynos şi avem doar procesoare Snapdragon 8 Gen 2 (tactate mai sus). În plus, Galaxy S23 Ultra primeşte o cameră principală de 200 de megapixeli şi schimbări de design pentru 2 senzori din spate, care îşi pierd inelul metalic. Ni se promite şi "cel mai luminos ecran", tot pe modelul Ultra. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.