Jump to content

Huawei Mate X3 se află în pregătire! Un nou smartphone pliabil rival pentru Galaxy Z Fold 4


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei Mate X3 se află în pregătire! Un nou smartphone pliabil rival pentru Galaxy Z Fold 4</b>Huawei este una dintre primele companii care a lansat un smartphone pliabil pe piață, alături de Samsung. Are în portofoliu multe astfel de modele, atât cu clapetă, cât și variante ce se pliază spre interior sau spre exterior. Azi aflăm că se află în preg

 

Huawei este una dintre primele companii care a lansat un smartphone pliabil pe piață, alături de Samsung. Are în portofoliu multe astfel de modele, atât cu clapetă, cât și variante ce se pliază spre interior sau spre exterior. Azi aflăm că se află în pregătire Huawei Mate X3, succesor pentru modelul Mate X2. Ar fi un rival pentru Galaxy Z Fold 4, luând în considerare formatul seriei, iar azi aflăm când va debuta. Detalii avem mai jos.

 

Noutățile sosesc de pe Weibo, prin intermediul tipster-ului Wangzai Knows Everything. Se pare că lansarea pliabilului Huawei Mate X3 va avea loc curând, iar formatul său va fi similar cu cel adoptat de Galaxy Z Fold 4. Astfel, telefonul se va plia spre interior, urmând să aibă un display la exterior mai mic. 

 

Conform tipster-ului, telefonul va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2, dar va suporta doar conectivitate 4G LTE din cauza restricțiilor impuse de SUA. În trecut se vehicula că debutul ar putea avea loc undeva în luna decembrie a anului 2022. Totuși, scăpările din ultimul timp sugerează că telefonul va debuta în ianuarie, poate chiar februarie 2023.

 

Predecesorul Huawei Mate X2 debuta în luna februarie a anului 2021. Din câte știu, el nu a fost comercializat la nivel global. În România a ajuns în schimb Mate Xs 2, un model ce se pliază spre exterior. Rămâne acum de văzut când va debuta Mate X3 și dacă va fi vândut și în Europa drept rival pentru Galaxy Z Fold 4. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.