Jump to content

iPhone 15 ar putea primi o cameră foto principală cu senzor nou de la Sony; Ce upgrade-uri așteptăm?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>iPhone 15 ar putea primi o cameră foto principală cu senzor nou de la Sony; Ce upgrade-uri așteptăm?</b>Despre iPhone 15 am tot scris în ultima perioadă, multe zvonuri ajungând pe web recent. Dacă despre design nu putem fi siguri până la debut, știm sigur că Apple va încerca să ofere upgrade-uri la nivel de cameră foto. Se pare că ar fi vorba despre

 

Despre iPhone 15 am tot scris în ultima perioadă, multe zvonuri ajungând pe web recent. Dacă despre design nu putem fi siguri până la debut, știm sigur că Apple va încerca să ofere upgrade-uri la nivel de cameră foto. Se pare că ar fi vorba despre un nou senzor foto produs de către Sony care va ajunge pe noul lineup de smartphone-uri. Detalii avem în rândurile de mai jos.

 

Informațiile vin prin intermediul publicației Nikkei. Se pare că Apple va folosi unul dintre cei mai noi senzori foto produși de către Sony pentru seria de smartphone-uri iPhone 15. Acest senzor ar dubla semnalul de saturație în cazul fiecărui pixel, comparativ cu senzorii standard. Asta înseamnă că senzorul va putea capta mai multă lumină, expunerea fotografiilor urmând a fi reglată mai bine. 

 

Se zvonește că Sony folosește o arhitectură semiconductor care permite plasarea fotodiodelor și a tranzistorilor pe straturi separate. Astfel, mai multe fotodiode vor permite senzorului să capteze mai multă lumină și inevitabil, capturi mai clare. Cu toate acestea, Apple obișnuiește să ofere hardware diferit în cazul variantelor Pro și a celor non-Pro. Astfel, e posibil ca doar modelele iPhone 15 Pro și Pro Max să vină cu acest senzor foto îmbunătățit.

 

Ca un reminder, sunt zvonuri pe web care susțin că iPhone 15 va aduce o schimbare majoră de design, muchiile urmând a fi rotunjite. De asemenea, noile modele ar putea aduce port USB-C pentru alimentare și transfer de date, conform noilor reglementări UE. La interior ar urma să primim cipsteruri Apple A17 Bionic dezvoltate pe un proces de litografiere de 3nm.

 

Se vehicuelază pe web că Apple ar lucra și la o cameră periscopică pentru zoom optic mai bun, de până la 10X.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.