Jump to content

David Popovici debutează în această noapte la Mondialul din Australia. La ce oră concurează superstarul înotului


TANK
 Share

Recommended Posts

Lotul României e format din trei componenți la Mondialul de înot în bazin scurt de la Melbourne (Australia).

 

david-popovici-debuteaza-in-aceasta-noapte-la-mondialul-din-australia-la-ora-concureaza-superstarul-inotului_1_size6.thumb.jpg.178a382a2c01baa6c598b27c28754345.jpg

 

David Popovici, Robert Glință și Andrei Anghel sunt cei trei tricolori care reprezintă România la Campionatul Mondial de Natație din Australia. 

 

După ce în prima zi a competiției Robert Glință și Andrei Anghel nu au reușit calificarea în probele în care au concurat, în această noapte, de la 3:23, David Popovici ia startul în seriile probei de 100 m liber. 

 

”Nu cred că este un bluf să spun că nu-mi plac întrecerile în bazin scurt. Sunt oarecum construit pentru competiţia în bazin lung. Întoarcerile şi starturile sunt mai intense pe distanţa scurtă,, aşa că aceasta este o oportunitate grozavă de a aduna informaţii şi de a câştiga experienţă şi de a fi cea mai bună versiune pe care o pot fi.

 

Sigur, există o rivalitate între mine şi Kyle Chalmers, dar cred că rivalitatea este doar în bazinul de 50 m. Kyle deţine recordul mondial pe 25 m, iar eu sunt deţinătorul recordului mondial în bazin lung.. Deci, poate în câţiva ani, această rivalitate va fi reală. Scopul meu este să mă calific în finală şi, după cum ştim cu toţii, odată ce eşti pe culoar, ai o şansă", a spus Popovici.

 

 

David Popovici e înscris la Melbourne în probele de 100 m liber, 200 m liber și 400 m liber. 

 

Competiţia se desfăşoară până pe 18 decembrie şi are premii totale de 2.160.000 USD. Vor fi premiaţi cei 8 finalişti, iar fiecare record mondial stabilit va primi un bonus de 25.000 de dolari.

 

SURSA

Edited by TANK
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to David Popovici debutează în această noapte la Mondialul din Australia. La ce oră concurează superstarul înotului
  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.