Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Schimbare pe lista neagră a lui Gigi Becali: „Ce, nu știe să stea pe bancă?!” + „El și-a spălat toate păcatele”


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

454520f7-1e0a-4183-b9a2-aece684d2529.thumb.jpg.296ef813c112e3c190cad315f16db26c.jpg

 

 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre Andrei Cordea și Florinel Coman, la finalul meciului FCSB - FC Botoșani 1-0.

 

Becali consideră că Andrei Cordea a scăzut în formă după ce a fost lăudat și va trece pe banca de rezerve în ianuarie. În schimb, patronul de la FCSB a fost impresionat de Coman, marcatorul golului cu Botoșani.

 

Gigi Becali: „Ce, Cordea nu știe să stea pe bancă?!”

„Noi, dacă revin Olaru și Compagno, deja avem o problemă. O să iasă ori Cordea, ori Miculescu. Dar David Miculescu nu va mai lipsi. Nu mi-a plăcut cu Botoșani, nici nu mi-a displăcut. El e un fotbalist de rasă. Cordea poate să stea și pe bancă. Ce, nu știe să stea banca?! Așa sunt ai noștri după ce îi lauzi, îmi pare rău să spun. Așa sunt jucătorii noștri. Uite, pe Coman de exemplu trebuia să iau acum 30-40 de milioane, să joace la echipele mari din Europa. Cordea, după ce l-am lăudat, nu a mai fost foarte concentrat”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

 

 

SJLQOf1.png

 

Gigi Becali: „Coman și-a spălat toate păcatele”

Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane. Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească. El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a declarat Becali, potrivit sursei menționate.

 

 

SURSA: click

Edited by KOPPEN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.